Így listáztok ti

2013. február 19. 16:40

Ratyi, libi, katkó, pina, pina, pina és picsa. A szél befújta a szerkesztőségünkbe a ma elhíresült, ELTE-s diáklistázást.

2013. február 19. 16:40
Hercsel Adél
Mandiner

Ratyi, libi, katkó, pina, pina, pina és picsa. A szél befújta a szerkesztőségünkbe a ma elhíresült, ELTE-s diáklistázást. Kommentár nélkül következzenek az egyetemisták jellemzései pattanásos, szexéhes elsős szakmunkásképzősök egyetemista társaik tollából.

Katt a linkre!

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 219 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tramenes
2013. február 20. 10:28
nem így, jóemberek. tessék beadni a listát egy IT szakembernek vagy egy excelhez nem csak felhasználói szinten értő személynek, aki kihámozza a dokumentum tulajdonságait. Ha szerencsétek van, abban lehetnek olyan adatok amelyek egyértelműen bizonyítják vagy cáfolják hogy ki, hol, mikor és mit csinált a file-al.
de karatna
2013. február 20. 10:22
Nyuszifül! nem kell listázni csak a fiziognómiájukat figyelni! Akkor kiderül, hogy hol van a kakukk tujás! Lám! http://i.imgur.com/bdR9q1y.jpg
bakter007
2013. február 20. 09:44
Valóban fel lehet ezt fogni diákcsínynek is... És a szülők felháborodottan mutogathatnak egymásra... Pedig a legfontosabb tanításokat otthon tanulja a gyerek... Sajnos 20 év még nem volt elég, hogy a magyar társadalom átértékelje a dolgokat és mindent a helyén kezeljen.... Ahol a jobbik meg a nácik ilyen sikeresek az a nép megérdemli a sorsát....
Agnieszka
2013. február 20. 08:49
Normális ember, még ha nagyon fiatal és tapasztalatlan, akkor is tudhatná, h. nincs az a közkézen, középületben forgó papírlap, számítógép tartalmazta "elemzés", ami ne kerülhetne nyilvánosságra. Nem jó, ha az, ami bármikor nyilvánosságra kerülhet, nagyon informális stílusú és olyasmivel foglalkozik, amivel nagyon nem illik. Az egyetemen a tanulmányokkal, nem egymás hátterének nagyüzemi dokumentálásával foglalkozunk, mert a tanulmányokból később meg szeretnénk élni, ebből a "feltérképezésből" meg nem lesz semmi, szórakozásnak meg, mondjuk, sekélyes,viszont ha kiderül, a készítő részben közröhej, részben min. erős lesajnálás tárgya lesz.Ez a lista készítőinek szellemi szegénységi bizonyítványa, miután ez "közkinccsé" vált és védhetetlen, gyorsan le kéne mondani és talán legjobb lenne valahová önkéntes száműzetésbe vonulni. A gátlástalan grafomán, aki ezt írogatta,ott, ahol van, egy ideig biztosan nagyon rosszul fogja magát érezni és ez szintén a tanulástól fogja a figyelmet elvonni, ami nem kívánatos + büntetés. Lükék mindig voltak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!