Elhatárolódik végre a baloldal Gyurcsánytól?

2013. február 04. 16:35

Kéretik az összes, magát demokratának és szabadságpártinak tartó baloldali párttól, hogy szakítsák meg a DK-val folytatott egyeztetéseiket.

2013. február 04. 16:35
Fricz Tamás
Fricz Tamás
Fricz blog

Ma, 2013-ban már elegendő bizonyíték, dokumentum, szakértői beszámoló, bírósági ítélet stb. áll rendelkezésre ahhoz, hogy ne legyen kétség: a rendőrség 2006-os fellépése az emberi jogok sárba tiprása volt. Velejéig antidemokratikus, szabadságellenes fellépés, afrikai és észak-koreai színvonalra »emelkedve«. És – az őszödi beszéde mellett – ezt a fellépést Gyurcsány Ferenc ma is védi.

Gyurcsány Ferenc tehát antidemokrata és szabadságellenes.

Kéretik tehát az összes, magát demokratának és szabadságpártinak tartó baloldali párttól, hogy ezennel és azonnal szakítsák meg a DK-val folytatott egyeztetéseiket, határolódjanak el Gyurcsány Ferenctől és a DK-tól, mert egyébként, ha ezt nem teszik meg, minden, a jobboldal felé irányuló elhatárolódási felszólításuk hiteltelenné és komolytalanná válik.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 122 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
őshonos
2013. február 05. 08:26
Akkor lesz itt demokrácia,amikor Gyurcsány a magyar Fred Aster,elhatárolódik saját magától.
saddlenode
2013. február 05. 01:30
"Velejéig antidemokratikus, szabadságellenes fellépés, afrikai és észak-koreai színvonalra »emelkedve«." azert groteszk ennek az egyetlen valoban eleg csunyara sikeredett oszlatasnak a szinte vilagtortenelmi esemennye stilazalasa. nem voltak halottak, ha jol tudom 1 db sulyos serult volt. term. nem arrol van szo hogy helyeseltem, a rendorseg eroszakosan, reszben valszeg torvenytelenul oszlatott, ezert felelossegre kellett volna vonni a relevans vezetoket stb. (bar sztem a dolog fo oka egyszeruen az ilyen szituacioba meg sosem kerult rendorok bepanikolasa volt) de legyen mar egy kis araanyerzekunk, illetve vilagismeretunk. Eszak-Korea? apukam, Gorogo-ban, Olaszorszagban minden evben van 1 csomo ennel joval veresebb tuntetes, a hetvenes evekben olaszoknal majd minden nagy tuntetesen meghalt valaki. Egy kemenyebb berlini majus 1-en is siman tobb ver folyik, ha ugy alakul a dolog. Afrika? Az arab tavasz tuntetesein tobb tucat vagy akar szaz halott volt. szoval: jo nagy mucsai alak ez a Fricz. megint mas kerdes h abban egyet ertek vele h Gyurcsany elhuzhatna mar a francba egyszer s mindenkorra. :D
ciseaux
2013. február 04. 22:22
Kedves Fritz Tamás! Kérem arra adjon, találjon valami magyarázatot, egy "demokráciában" miként lehetséges az, hogy a 2006-óta tartó vizsgálat 2013-ban sem ért még véget? A jelenleg 2/3-os többség miért nem "számoltatta" el az előző ciklusok "ügyeiben" gyanusított személyeket? Mert egy Hunvald meg egy Tarlós nem csinál nyarat!
mákos lecsó
2013. február 04. 20:45
Gyurcsány most éppen nem csinált semmit. (egyébként sem csinál említésre méltót) Fricz meg Gyurcsányozott egyet. Nehogy mán elfelejtsék a birkák, hogy a farkas a kertek alatt járkál!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!