Éhségmenetelők

2013. február 07. 09:20

Elfér még egy harmadik ház azon a telken, lehet építkezni két éhségmenetelés között.

2013. február 07. 09:20
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Magyar Hírlap

„A következőket kell elmesélni Jakab Attiláné éhségmenetelőről. Jakab Attiláné valóban diplomás, végzettsége szerint diplomás ápoló. A mátészalkai kórházban dolgozott, ám onnan valamilyen oknál fogva eljött. Majd a györteleki önkormányzatnál helyezkedett el mint a gyermekjóléti szolgálat vezetője, ám innét valamilyen szint­úgy nem ismert oknál fogva, Halmi József polgármester kirúgta.

Na most Jakab Attiláné és Halmi József jelen pillanatban együtt éhségmenetel Budapest felé, ami azért nagyon fontos, mert legalább abban biztosak lehetünk, hogy lesz idejük megbeszélni, miért is rúgta ki a Jóska a szegény Évikét. S ezenkívül még egy dolog biztos, de teljesen: a mátészalkai, a fehérgyarmati és a nyíregyházi kórházban bármikor el lehet helyezkedni nővérként.

Megkérdeztem: nővérhiány van. Úgyhogy Jakab Attiláné, amint hazaér az éhségmenetről, azonnal hívhatja bármelyik kórházat, tárt karokkal várják. Igaz, ez lényegesen nehezebb, mint elsétálni Pestig, és közben marhaságokat beszélni, de ha már egyszer olyan kevés az a havi negyvenötezer… Nem mondom, hogy a nővérek sokat keresnek, de ennél többet. A palánták meg a virágok pedig hozzák a többit. Elfér még egy harmadik ház azon a telken, lehet építkezni két éhségmenetelés között.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 134 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fakutya őrnagy
2013. február 09. 14:34
Éhségbékák.
Weissbier
2013. február 07. 14:54
Bayer Blikk :D
6qwasyx
2013. február 07. 13:55
Megtanulhattuk, hogy a miniszterelnöknek a korábbi ígéretek és elvek mit sem jelentenek, ha a belpolitikai érdek mást tűnik diktálni. Itt azonban már nem a kormányfő tisztességéről, a javak országon belüli elosztásáról, hanem idegen érdekek kiszolgálásáról lenne szó. Konkrétan az orosz medve totális leszopásáról.
orbán(c)
2013. február 07. 13:36
Hideg volt Gyulán.Kevesebb béka mászott elő-nem hiába hisz tél van.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!