Január 26-án újra országértékelő beszédet mondok

2013. január 12. 10:12

Idén a Jobbik 2012-es évéről, a megpróbáltatásokról, a jövőbeni utunkról, valamint az ország és nemzet helyzetéről és megoldási javaslatainkról fogok beszélni.

2013. január 12. 10:12
Vona Gábor
Facebook
„Először 2010-ben tartottam ilyen beszédet, még az országgyűlési választások előtt, azóta »évadnyitó« néven minden év januárjának utolsó szombatján megrendezésre került az országértékelés. Idén sem lesz másképp. A rendezvényre, ahogy az lenni szokott, a Jobbik helyi szervezetei és meghívott vendégek jöhetnek el személyesen, de minden érdeklődő élőben is megtekintheti a barikad.hu oldal közvetítése által. 

A sajtóban nagyon ritkán és nagyon szőr mentén szoktak beszámolni róla, pedig számomra mindig ez az év legfontosabb beszéde, ahol kellő időm van arra, hogy a gondolataimat kifejtsem mind stratégiai, mind ideológiai, mind aktuálpolitikai kérdésekben. Idén a Jobbik 2012-es évéről, a megpróbáltatásokról, a jövőbeni utunkról, valamint az ország és nemzet helyzetéről és megoldási javaslatainkról fogok beszélni. 

Aki esetleg a tavalyit nem látta, vagy még nem is hallott arról, hogy Magyarország legerősebb ellenzéki pártjának vezetője is szokott országértékelőt tartani, az itt megtekintheti a 2012-es beszédemet.”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 93 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
slomovicz
2013. január 13. 00:33
Gábor! Lehet hogy Te nem vetted eddig észre, de a vörösnácik kottájából énekeltek Ti szünet nélkül. Ugyanaz a szokásos bolsevik módszer, beszivárogni, felépiteni, belülről szétverni. Ez a sorsa volt a MIÉP-nek , a Kisgazdáknak, az MDF-nek. Ráadásul a végén az MDF-et végképp kisegítették a Bokros Lajossal és a többi politikai szerencselovaggal. A Jobbik radikalizmusa, egy dolog, de az hogy az igazi veszély - az álbaloldal helyett- a Fidesz ellen harcol- hatalmas hiba- ami lehet hogy tudatos küldetés. Tudjuk- van az a pénz---- Ezzel együtt én hiszek a Fidesz és a Jobbik közös polgári értékeiben. Mert százszor inkább, egy Jobbikos mint egy balliberális! A vörösnácik- (balliberálisok) magát az országot is gyülölik, a népével együtt.
Soma
2013. január 13. 00:19
A teljes ellenzéknek van mit értékelnie. Nem rajtuk múlott, hogy az ország nem süllyedt polgárháborúba! A lázítások éve volt.
Fakutya tizedes
2013. január 13. 00:04
Történelmi beszéd lesz, Klára!
Leszart Rittberger
2013. január 12. 21:38
Ez tök jó, engem érdekel. Mármint az, hogy hogyan lát minket magyarokat kivülállóként ez a tehetséges és valljuk meg szimpatikus zsidó fiatalember.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!