A rendőrverés után Kenderesre megyünk

2013. január 31. 08:15

Egy szent helyen a nemzeti párt a jövőben nem fogja tűrni a pusztítást. Nem engedhetjük meg azt a szégyent, hogy a kormányzó úr nyughelyén félelemben éljenek a helyiek.

2013. január 31. 08:15
Vona Gábor
Facebook

„A mai napon Mirkóczki Ádám szóvivőnk jelentette be, hogy a Jobbik közbiztonsági fórumot fog szervezni február első felében Kenderesen. Mindannyiunkat felháborított, hogy bűnözők támadtak a rendőrökre, azok pedig elszenvedték az erőszakot. Milyen ország az, ahol ennyi a becsülete a rend őreinek? Elképzelhető lett volna-e hasonló eset mondjuk a Csendőrséggel szemben? Megtörténhetne-e mindez bármelyik másik országban egy olyan városban, amely nemzeti kegyhely? (Kenderesen nyugszik Horthy Miklós kormányzó.)

A Jobbik három okból kifolyólag megy Kenderesre: a közbiztonság helyi, lakossági megerősítésének céljából, a rendvédelem becsületének helyreállítása végett és annak kifejezéséül, hogy egy szent helyen a nemzeti párt a jövőben nem fogja tűrni a pusztítást. Nem engedhetjük meg azt a szégyent, hogy a Kormányzó úr nyughelyén félelemben éljenek a helyiek. Ez nekünk becsületbeli ügy is. A rendezvényen én is ott leszek és remélem a környék is megmozdul.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 110 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
cutcopy
2013. február 01. 12:42
A rendőri járőrözés az előírás és elöljárói parancs kérdése és nem a véleményedé.. ezen kívül a csendőr sem volt ott minden utcában minden időben, azaz ők is sokszor már csak helyszínelni tudtak..
ottapont
2013. január 31. 15:04
Abban az országban ahol a rendőr fél a bűnözőtől, mert ha intézkedik tartania kell a következményektől ott nagy a baj. Ahol időseket gyilkolnak meg brutálisan a semmiért, gyerekeket terrorizálnak az iskolákban, közlekedési eszközökön utasokat molesztálnak, megaláznak stb ott nincs közbiztonság. A kormánynak nem ronwerberre kellene fókuszálni és csilliárdokat költeni visszaköpködős kampányra, hanem meghirdetni a bűnözőkkel szemben a zéró toleranciát. Ilyen egyszerűen meg tudnák nyerni a köv. választást.
csárly
2013. január 31. 12:53
engem meg az háborít fel, hogy akik kezet emeltek a rendőrre még életben vannak, és nem lettek tarkón lőve ott helyben!
UrbánPiktorMonnyonLe
2013. január 31. 12:40
A Jobbik ismét nem hazudtolta meg önmagát. Nem is a rendőrverésen vannak felháborodva hanem hogy egy általuk szent nemzeti kegyhelynek titulált települést "meggyaláztak". Álságos, képmutató, fujj!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!