Egyetemisták az SZDSZ markában

2013. január 25. 17:38

Ha lennének köztük párttagok és Magyar Bálint-rajongók (nem nagyon vannak), mint szervezet akkor is függetlenek lennének. Ezt csak a hülye nem látja.

2013. január 25. 17:38
narancsblog
Magyar Narancs

Talán nem szükséges hosszan fejtegetnünk, miért merőben érdektelen az, ha egy több száz fős szervezetben találunk néhány embert, aki – most vagy évekkel ezelőtt – szimpatizált egy párttal, vagy legalábbis ráfogható ez. Hogy miért tökmindegy, ha egy többezres tömegben néhányan 68-at emlegetik. A diákok kezdettől élesen elzárkóztak minden párttól, és nyilatkozataik többsége alapján a korábbi kormányok oktatáspolitikájáért se lelkesednek. Bizonyosan találunk a diákok és az oktatók között egykori Fidesz-szavazókat vagy aktivistákat, és a Jobbik parlamenti képviselői is felvonultak az első nagyobb megmozduláson (szépen kipfújolták őket). De ha lennének köztük párttagok és Magyar Bálint-rajongók (nem nagyon vannak), mint szervezet akkor is függetlenek lennének. Ezt csak a hülye nem látja. Meg azok az újságírók, akiknek elsődleges feladata a pártpropaganda, a jól időzített lejárató kampány.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tarackos
2013. január 26. 09:40
Ner országban minden szdsz ami nem a párt eltestéből bújt elő. Már írtam párszor, a narancsokat olvasva úgy tűnik az eltűnt szdsz úgy nő a földből mint májusi eső után a csiperke...
kaktuszvirág
2013. január 26. 06:47
Az SZDSZ minden pártban,minden "civil szervezetben",még a Jobbikban is ott lapul,bomlaszt,szétforgácsol,Ez a stratégiájuk sokkal hatékonyabb, mint amikor arccal vállat pártként működtek!Céljuk a teljes anarchia,amiből győztesen akarnak idegen segítséggel előjönni.
bagira
2013. január 26. 00:47
Todott dolog hogy az szdsz mindig az értelmiségi választókat célozza meg ,legerősebb BP-n,ballibsi oldal bástyája a főváros,alattomosan beférközik közéjük .Gyf bajnaira jobbikra hagyja a vidéki munkás réteget.Amint láttuk gy ferkó bajnai a vidéket járják .
felfújta a szél
2013. január 25. 23:24
Ha egy madár tollas, hápog és rázza a farát, az kacsa lesz az esetek legnagyobb részében. De ha szabad madár, ugat, és rázza az öklét, az bizony SZDSZ. Madarat tolláról, SZDSZ-t ugatásáról
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!