Damu Roland is visszatérhet

2013. január 07. 17:19

A Bűnök és szerelmek egy 100 százalékig saját történet. Interjú.

2013. január 07. 17:19
Nagy Tamás
Origo

„Az RTL Klub új sorozata a Berlin Tag und Nacht-ot veszi majd át, többé-kevésbé. A TV2 új sorozata eredeti, vagy valamelyik német szériából vesz át sztorit, karaktereket?

Az másik műfaj, egy kamu valóságshow, volt ezzel a formátummal európai uniós szinten probléma is, hogy realitynek adják el, pedig egy scripted, azaz előre megírt reality. Azt hiszem büntették is őket a fogyasztók félrevezetéséért. A miénk más, ez egy igazi szappan, amelyiknek van egy saját történetfejlődési rendszere, amit ha tetszik, ha nem, követni kell. Most tartunk a nyolcadik hét sztorijánál, a negyedik hetet vágjuk, nagyon kell rá figyelni. De nagyon izgalmas, ahogy megy előre a történet.

Nincs külföldi séma, mint A gyanú árnyékában vagy a Családi titkok esetében?

Azoknak valóban van megvásárolható, átforgatható forgatókönyve. A Bűnök és szerelmek egy 100 százalékig saját történet, hiszen nem történethez kerestük a szereplőket, hanem fordítva: castingoltunk egy csomó ügyes karaktert, majd amikor megvoltak, rájuk kitaláltunk egy történetet, viszonyba hoztuk őket egymással, és mindezt úgy, hogy reményeink szerint emberek millióit érdekelje estéről estére.

Egy filmes előadáson elárulta, hogy négymillióból készül körülbelül egy epizódnyi Jóban Rosszban. És ez?

A Bűnök és szerelmek kevesebből készül. A Jóban Rosszban, ha duplán van egy este, akkor nyilván nagyjából nyolcmillió. Nem olcsó a műfaj, de messze mi vagyunk a legolcsóbbak itthon.”

Tavaszi kampány
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fakutya tizedes
2013. január 08. 11:16
Ajánlom még Charles Mansont, Matuska Szilvesztert, Breiviket éa Carlost. Bár mindegyik emberszabásúbb, mint ez a fasz.
narmer
2013. január 08. 11:16
Az első rész után az a véleményem, hogy megkezdődött a szavak leépítésének korszaka.Amatőr szereplők, 40 szóval, abszolut sablonba szorítva teszik amről azt hiszik ez az élet.Kurvafuttató, zabigyerek, rendőrfőnök, maffiafőnök, részeges volt szerető, hisztis feleség, intézeti kiárusított kiscsaj stb.A nagybetűs élet a Tv2 szerint..
tunde04
2013. január 08. 11:15
az rtl-en régebben néztem a Barátok közt-öt, de ebből a Jóban-rosszbanból egyetlen egy részt sem láttam. igazából nem is érzem, h hiányozna ez miatt valami az életemből. és ez az új Bűnök és szerelmek sem fog leültetni a tv elé. de legalább nem meg-el-hülyítve fogok meghalni. vannak sokkal hasznosabb dolgok az ilyen sorozatoktól.
antioligarcha
2013. január 08. 11:15
Én sem maradhatnék köztisztviselő, ha megerőszakolnék egy nőt és börtönbe zárnának. Arról ugyan nincs törvény, hogy TV képernyőn nem lehet egy ilyen patkány, de remélem nem lesz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik