A szíven szúrt nemzetiség

2013. január 04. 16:46

Ez miatt egy teljes népcsoportot bűnbaknak kikiáltani?

2013. január 04. 16:46
Modor Tibi
Modoros

„A hiénák csak erre vártak. Lesik, szinte scrutinize-olják a híreket - és ahogy történik valami, lecsapnak. Falkában, előre, a tények és a háttér ismerete nélkül - elég, ha a gyanú felmerül -, a feleket meg nem hallgatva, azonnal ítélkeznek. Megmondják, ki a tettes, kik a tettesek: halált követelnek, bosszút, vendettát, megtorlást, napalmot, transzfert, kitelepítést - de gyűlöletüknek egyes-egyedül igazolást keresnek, és nem igazságot.

Ne tagadjuk: tragédiák, balesetek történnek. Bűncselekményeket elkövet magyar és nem magyar állampolgár: előre megfontoltan, nyereségvágyból, hirtelen felindulásból, szerelemféltésből - alkohol hatására vagy gondatlanságból. Ez így van, mióta világ a világ. De ez miatt egy teljes népcsoportot bűnbaknak kikiáltani, likvidálásukra buzdítani, éppen eleget szenvedett magyar nemzettársaink kiszolgáltatottságát kihasználva azonnal uszítani?

Mert én nem egy vérszomjas, gyilkos tinédzsert látok.

Én csak egy szomorú kisfiút látok, aki nagyon szeretné, ha szeretnék. Akire nem figyeltek oda a szülei eléggé. Aki - a többségi társadalom hibájából - nem kaphatta meg az ínycsiklandó Milka csokoládét húsvétkor, míg osztálytársai direkt őt cukkolva harapdálták a joghurtos Schogettent.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 195 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
vigyor
2013. január 05. 10:52
Mekkora egy állat vagy te modortibi, bameg! Vidd már haza ezt a szegény kisfiút és szeretgesd meg kicsinység!!!! Miért kell ilyen farokagyúaknak felületet biztosítani?
OrangeOrder
2013. január 05. 09:45
Én megint arra gyanakszom, hogy a poszt nem túl komoly, de hát ti tudjátok ;)
jerom960
2013. január 05. 09:30
Te Modor,te bazdmed hülye vagy!A szomorú kisfiúk azért hordanak kivétel nélkül kést maguknál,ha valaki nem kedvesen néz rájuk,akkor azonnal leszúrják,minden átmenet nélkül és ez természetesen annak a hibája aki nem nézett rá kedves,párárs tekintettel. Vajon a többségi társadalom miért nem így viselkedik.A cigányok tanuljanak,próbáljanak viselkedésben a többséghez alkalmazkodni és akkor még munkát is fognak találni.Ahogy a fehér ember is elfogadja a közmunkát,úgy Ők is elfogadhatnák.Egyébként,ha szórakozóhelyen volt,akkor feltételezem pénz is volt nála.Én például nem megyek szórakozóhelyre,mert nincs ilyesmire pénzem.
szkeptikus
2013. január 05. 07:55
Az egykori szomorú kisfiú családja kibérelt egy termet a szilveszteri szórakozásra. Akkor vélhetően csokira is telik nekik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!