Jobbik: Az utolsó MSZP-s kapcsolja le a villanyt!

2013. január 25. 15:01

A Jobbik arra kéri a szocialistákat, „számoljanak el a lopott közvagyonnal”, távozzanak a fővárosi közéletből, de előtte az utolsó kapcsolja le a villanyt az MSZP Jókai utcai székházában.

2013. január 25. 15:01

Losonczy Pál, a Jobbik fővárosi frakcióvezetője pénteken az MTI-nek küldött közleményében ezzel arra utalt, hogy korábban Horváth Csaba, az MSZP alelnöke, fővárosi frakcióvezetője és Schmuck Andor, az MSZDP elnöke nyílt levelet tett közzé. Ebben arra szólították fel Tarlós István főpolgármestert, hogy vasárnap, a Holokauszt Nemzetközi Emléknapján – a római Colosseum elsötétülésével egy időben – kapcsoltassa le a Parlament és a Hősök tere díszkivilágítását.

A két baloldali politikus emlékeztetett arra, hogy a Holokauszt Nemzetközi Emléknapján, január 27-én azért kapcsolják le a Colosseum világítását, hogy Róma városa és a Római Zsidó Közösség így tiltakozzon a Jobbik antiszemita tettei és kijelentései ellen. Losonczy Pál közleményében erre utalva azt írta, a Jobbik információi szerint a kínai nagy fal lebontását és a Paksi Atomerőmű lekapcsolását is tervbe vették a sötétségre vágyó MSZP-sek a Jobbik elleni tiltakozásul.
 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
greg
2013. január 25. 17:53
A demokratikus ellenzéknek követelnie kellene hogy az antiszemitizmus elhatalmasodása miatt azonnal zárjanak ki bennünket az EU-ból. Küldjenek nyugatról holokauszt papokat akik megtérítik az eretnek népet. Minden Magyar politikus média szereplése előtt hívják fel a figyelmet hogy fasiszta megnyilvánulás következik. A demokratikus ellenzéktől pedig elvárható lenne hogy minden szereplése előtt kérjen bocsánatot a holokausztért. Egy valódi demokratától elvárható lenne hogy tetováltassa homlokára "soha többé holokauszt" , "bűnös nácik leszármazottja vagyok" ez a minimum.
Viktus
2013. január 25. 17:31
Jó ötlet aztán jöhetne a Fidesz ...
red label
2013. január 25. 16:25
Már tele van a padlás a holokauszttal, sajnos volt már a világtörténelemben egy-két népirtás, még sincs víllanyoltogatás, kiválóan fogalmazta meg a Jobbik, ezt a szöveget az mszp-nek címezve.
red label
2013. január 25. 16:25
Már tele van a padlás a holokauszttal, sajnos volt már a világtörténelemben egy-két népirtás, még sincs víllanyoltogatás, kiválóan fogalmazta meg a Jobbik, ezt a szöveget az mszp-nek címezve.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!