Segítő jobb a Galamusnak

2013. január 18. 14:29

A Galamusnak tehát élnie kell, nélkülük komoly űr keletkezhet a magyar netes médiavilágban.

2013. január 18. 14:29
Hortolányi Gábor
Szabad Sajtó

Ezért aztán gondoltam egy nagyot és felajánlom a Szabad Sajtó felületét a Galamus összes szerzőjének – amúgy a felület bárkinek nyitva áll most is –, hogy gondolataikat itt osszák meg a világgal. Természetesen honor nincs – hiszen az itteni bevételek a honlap fenntartására kellenek – természetesen vannak minimumok, amiket be kell tartani. Ilyen például, hogy ezen a felületen akkor »nácifasisztázhat« bárki, ha azt tényekkel képes több hírforrásból bizonyítani. Természetesen itt, az alapvető újságírási szabályok és a média etika működik, ami gondolom azért komoly kihívást fog jelenteni a most felület nélkül marad szerzőknek, de én bízom bennük, hogy meg merik próbálni. Nem csak a saját fészkükben mernek nagyszályuskodni, hanem igazi ellenzékiként megmutatják, hogy minden pályán képesek játszani.

Természetesen jól tudom, hogy egy szabadelvűnek fontos a szabadság is, így minimális keretek között maximális szabadságot biztosítok a Galamus teljes szerkesztőségének, így a Szabad Sajtó felületét át is alakíthatják, rovatokat szüntethetnek meg, hozhatnak létre, ahogy teljes szerkezeti átalakításra is tehetnek javaslatot.

Reménykedem benne, hogy élnek ezzel a lehetőséggel, hiszen így minden maradhat a régiben, hiszen tudtommal eddig sem kaptak honort tevékenységükért, eddig sem nyereségorientált vállalkozást vezettek. Én pedig nagyon szívesen helyt adok véleményüknek, mert nem volna baj, ha maradnának a média piacon, hiszen honnan máshonnan tájékozódhatnánk mi megfigyelők a szélsőbaloldal gondolatretteneteiről. Honnan máshonnan tudhatná meg az elvakult liberális közösség, hogy mit gondoljon életről, társadalomról, politikáról. A Galamusnak tehát élnie kell, nélkülük komoly űr keletkezhet a magyar netes médiavilágban.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
fran
2013. március 25. 20:33
A kérdésem annyi, hogy mennyibe kerülhetett a Galamus fenttartása, hogy azt nem tudták összekuncsorogni, főleg látva nem szegény támogatóik névsorát?
painkiller00
2013. február 05. 15:57
Fiala már reggel a rádióban siránkozott miattuk.Azt mondta hogy reméli őket is eltartja majd az olvasói mint őt a hallgatói.Van bőr a pofáján.
balbako_
2013. február 05. 15:57
Az első bekezdés kizárja az együttműködést. Ezek ingyen az anyjuknak sem szelnek kenyeret, a nácifasisztázás meg az egyetlen téma amit nyomatni tudnak, persze bizonyíték nélkül. Ennélfogva a Galamus végérvényesen megdöglik.
tetigi
2013. február 05. 15:53
Mindig érdemes a megadott linken elolvasni az eredeti cikket. Itt csak az olvasható, amit a mandíneres szerkesztői önkény meghagy a cikkekből. A "nagyszájúskodás" egyébként a cikk eredeti helyén pontos j-vel van írva. Kíváncsi lennék, ki hajtotta végre a változtatást...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!