Ron Werber

2013. január 25. 10:56

Zsidó-, cigány- vagy határontúlimagyar-gyűlölet, ez nálam egyre megy – ilyen érzékeny vagyok, bassza meg –, és minimum furcsa, hogy ezt az utóbbit nyíltan fel lehetett vállalni.

2013. január 25. 10:56

„hanem ron werber azért mégiscsak kimagaslik az én szememben a mocsári alakok közül. mert sose nem fogok napirendre térni a több mint tíz évvel ezelőtti 23 millió romános akció és a felett, ami utána következett. azt már eleve nem szeretem, hogy a magyar baloldal jórészt leszarja a határon túli magyarok jogait és dolgait - ilyenkor azt szokták mondani, hogy dehogy is, de nem mondanak igazat -, de hogy annak idején a derék ron vezérletével minden skrupulus nélkül beindították ellenük a gyűlöletkampányt, az mégis sok volt. márpedig zsidó-, cigány- vagy határontúlimagyar-gyűlölet, ez nálam egyre megy - ilyen érzékeny vagyok, bassza meg -, és minimum furcsa, hogy ezt az utóbbit nyíltan fel lehetett vállalni.

hiába is mondanátok, hogy túlzok, mert nem túlzok, különben is, jobb ma egy túlzok, mint holnap egy veréb. sőt ha jól emlékszem, a kettős állampolgárságos népszavazásos xenofób ferenc-gyalázatban ron már nem volt benne, de ha igen, ha nem, egyenes folyománya volt az a korábbi 23 milliózásnak. jönnek a nyugdíjasok, eleszik előletek a kenyeret, üzenték ferencék lépten-nyomon, grafikonokkal hadonászva.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 76 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
antioxi
2013. január 25. 15:04
Ron Werberre az mszp-nek akkor sincs mentsége, ha anno a fideszt (is) buzi amerikai "kampány-tanácsadók" segitették. Abzug Werber!
kjkj945
2013. január 25. 14:57
""" JANUARY 25, 2013 ron werber bár a neve elsősorban a negatív kampánnyal forrt össze magyarországon, a szakember most pozitív, lelkesítő üzenetek megfogalmazásával foglalkozik, írta két hete a népszabadság a címszereplőről, és elkapott a röhögőgörcs engemet. a napokban aztán kikerültek a matolcsy mumus györgyös óriásplakátok, rémüldözve nézegeti őket az utca embere. sok gond persze nincs ezzel, választást nyerni főként negatív alapon lehet, hogyan máshogyan. a választópolgár nemmel szavaz, mert megunja azt, ami van. jó, ez most kicsit korán kezdődött, hát istenem. a negatív kampány legitim része a karaktergyilkosság is, nem a tündérmese-miniszter az első, akit ütnek, kövér lászló vagy maga ferenc is sokat tudna mesélni, igaz, utóbbi inkább öngyilkosságot követett el, privátim ugrott a szakadékba. hanem ron werber azért mégiscsak kimagaslik az én szememben a mocsári alakok közül. mert sose nem fogok napirendre térni a több mint tíz évvel ezelőtti 23 millió romános akció és a felett, ami utána következett. azt már eleve nem szeretem, hogy a magyar baloldal jórészt leszarja a határon túli magyarok jogait és dolgait - ilyenkor azt szokták mondani, hogy dehogy is, de nem mondanak igazat -, de hogy annak idején a derék ron vezérletével minden skrupulus nélkül beindították ellenük a gyűlöletkampányt, az mégis sok volt. márpedig zsidó-, cigány- vagy határontúlimagyar-gyűlölet, ez nálam egyre megy - ilyen érzékeny vagyok, bassza meg -, és minimum furcsa, hogy ezt az utóbbit nyíltan fel lehetett vállalni. hiába is mondanátok, hogy túlzok, mert nem túlzok, különben is, jobb ma egy túlzok, mint holnap egy veréb. sőt ha jól emlékszem, a kettős állampolgárságos népszavazásos xenofób ferenc-gyalázatban ron már nem volt benne, de ha igen, ha nem, egyenes folyománya volt az a korábbi 23 milliózásnak. jönnek a nyugdíjasok, eleszik előletek a kenyeret, üzenték ferencék lépten-nyomon, grafikonokkal hadonászva. undor undorovics. ezzel együtt, szegény matolcsy végül is azt kapja, amit megérdemel. mindazonáltal jobb, ha tudjátok, ez csak a kezdet, és lesz itt minden, ami szem-szájnak ingere, bele lesz keverve boldog és boldogtalan. figyeljetek érdeklődéssel. """
Lem
2013. január 25. 14:08
Ron Werber egy totem, amire rá lehet fogni az országban uralkodó gyűlölködést és a kialakult politikai kultúrát. Kb. ez olyan, mint a Való Világot hibáztatni TV-ben eluralkodó színvonaltalanságért. Az az igazság, hogy amíg a józan ész és a tájékozódás helyett zsigerből ugrunk, pofázunk és hiszünk el vagy utasítunk el dolgokat, addig ez van. El kell menni a lakossági fórumokra, konkrét kérdésekkel, tényekkel kell szembesíteni majd minden párt képviselőjét, számon kérni a korábbi ígéreteket és rámutatni a nyilvánvaló ellentmondásokra. Persze egyszerűbb meghallgatni/megnézni XY-t a TVben és bólogatni vagy dühösen káromkodni a fotelből. Vagy összecsomagolni a családot és lelépni innen. Kíváncsi leszek megint majd mit hazudoznak össze a pártok a médiaköltéseikről, a kampányokról, a tanácsadók tiszteletdíjairól. Mert még ezt a kurva pártfinanszírozást sem lehetett rendbe rakni, hiába ígérgeti mindenki már évek óta. A szomorú az, hogy igazi birka csapat vagyunk, dühösen bégetve, de tompán legelészve megyünk csak amerre hajtanak bennünket.
Wilbur Nárcisz-11 Swain
2013. január 25. 13:21
Nincs semmi meglepő Roni Werber működésében. A "tolerancia" meg "multikulti", meg a többi duma csak lózung, verbális gesztus. Eleve a híres libsi-szociál megmondóemberek olyan környezetben élnek, ahol a valódi toleranciára nincs szükség (elit villanegyedek, biztonságiakkal őriztetett, zárt lakóparkok)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!