Bocsánatkérés – szocialista módra

2013. január 21. 15:49

Mikor határolódott el az MSZP diktatórikus, demokrácia- és szabadságellenes múltjától?

2013. január 21. 15:49
Fricz Tamás
Fricz Tamás
MNO

A szocialista »bűnbánat« feletti örömünk mégsem lehet teljes és maradéktalan.

Azért nem, mert az MSZP-nek, mint a Magyar Szocialista Munkáspárt (MSZMP) mai napig jogutódjának, több mindennel van elszámolni valója a magyar közvélemény előtt, s ezek közül csak az egyik a kettős állampolgárság megadásának megakadályozása 2004. december 5-én.

Gondoljunk bele: mint az állampárt jogutódja, mikor határolódott el az MSZP a kádári időszak jogfosztásaitól, osztályalapú és vallásellenes diszkriminációitól, az emberek titkosszolgálati megfigyeléseitől, a kényszer-beszervezésektől? Illetve, s legelsőként, az 1956-os forradalom leverésében játszott véres szerepétől, a kivégzésektől és a börtönbezárásoktól? Vagyis, mikor határolódott el az MSZP diktatórikus, demokrácia- és szabadságellenes múltjától?

Ha jól látom, erre nem került sor az elmúlt 23 év során.

S gondoljunk bele: a szocialisták mikor határolódtak el a 2006-os őszödi beszédtől, amelyből kiderült, hogy miniszterelnökük szerint kormányzásra alkalmatlanok voltak, permanensen becsapták a választókat, és ezzel lényegében manipulálták a 2006-os választásokat?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hátakkor
2013. január 22. 05:58
A farkastól sem várunk el bocsánatkérést, mert nem zöldségen él. mszp-nek 1919 óta lételeme, h amikor csak teheti ráront a nemzetünkre. Most szarban vannak. 2010ben 4 tahó kivételével már megszavazták a könnyített állampolgárságot. Rongyember meg elóvette választási abakuszát és kiküldte a rakás szerencsétlenség gárdát Kolozsvárra
farkatlan kutya
2013. január 22. 00:47
csicskageci
=nessuno=
2013. január 22. 00:01
Majd ha a Fidesz meghozta az ügynöktörvényt!!! Jellemtelen idióta. Jut eszembe: kezdhetné Matolcsy, Martonyi, Pintér, Stumpf és a többi mszmpés a bocsánatkérést az ifjú kiszesekkel karöltve..;)
trabantkombi
2013. január 21. 22:46
Olyan vicces, amikor a jobboldal komcsizik. Jogutód? Baszod, frici, ennyi kisz titkár, mszmp titkár és besúgó ügynök még kádár kormányában sem volt. Ezt a szar jogutód demegógiát csak az agymosott elmebeted híveiteknek tudjátok beadni! Szánalmas erőlködés! Nagy bajban vagytok hazug hazaáruló rablók! 2014!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!