Az LMP ügyében az én álláspontom változatlan

2013. január 28. 13:51

Amit pedig a platform mai döntéséről gondolok, az a következő: az a szöveg, hogy nem akarják szétszakítani a frakciót, EZÉRT nem adják vissza a mandátumot, erkölcstelen és hazug.

2013. január 28. 13:51
Ertsey Katalin
Facebook

Az LMP ügyében az én álláspontom változatlan: egy párt nem tilthatja meg, hogy platformok alakuljanak és belső vitát generáljanak. Nagyon komoly konfliktusokat vállalva, sokat tettem azért, hogy a párt visszavonja a platformot felfüggesztő határozatát és rendeződjön a helyzet. Ugyanakkor amit a platform csinált, az nem fér bele egy platform kereteibe: a vitákat a párton belül kell lefolytatni, nem lehet a sajtón keresztül külső nyomást gyakorolni a pártra és így próbálni megnyerni a csatát, hamis állításokat téve. Sajnos, a többségi oldal vezetőjéből is sikerült a legrosszabbat kihoznia a konfliktusnak: Schiffer András nem volt képes méltányos és igazságos vezetőként kezelni ezt a helyzetet. Amit pedig a platform mai döntéséről gondolok, az a következő: az a szöveg, hogy nem akarják szétszakítani a frakciót, EZÉRT nem adják vissza a mandátumot, erkölcstelen és hazug. Sajnálom, hogy eljutottunk ide, mindkét oldalnak nagy munkája van ebben. Még gondolkodom, hogy én mit lépjek, a párttagságomat nem állítom helyre, és sajnos abban biztos vagyok, hogy így nem lehet tovább dolgozni.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
heep
2013. január 28. 16:50
Lecserélhetnék már ezt az idióta bakfis fényképet. Közben már nővé lett. Ráadásul sokkal jobban is néz ki most. Csak az akcentusát nem képes elhagyni. "erkölcstelen és hazug" Mit szépíti az ügyet? Csak az SZDSZ hagyományaihoz hűek a Jávorék. Pont azt teszik amire a gazdi utasította őket.
fofo
2013. január 28. 16:46
...a vitákat a párton belül kell lefolytatni, ... Mondja ez a liba a nagy nyilvánosságnak szánva
Soma
2013. január 28. 16:40
Már megint itt van>....
Gobbi Hilda Páncéloshadosztály
2013. január 28. 16:35
Jaj mán! Hát itt a pirez állampolgár! "Még gondolkodom, hogy én mit lépjek, a párttagságomat nem állítom helyre, és sajnos abban biztos vagyok, hogy így nem lehet tovább dolgozni.” Bezzeg, ha a parlamentben mindenki izrali-magyar állampolgár lenne, akkor minden helyre lenne állítva és vígan dolgáozhatnál te is tovább!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!