Orbán csontváza

2013. január 19. 16:47

Hát Hoffmannak nem az lenne a dolga, hogy kitapossa a kormányzatból, legyen pénz elég az oktatásra?

2013. január 19. 16:47
Dési János
Dési János
Népszava

„Hát Hoffmannak nem az lenne a dolga, hogy kitapossa a kormányzatból, legyen pénz elég az oktatásra? De kérem, itt rend és csend és fegyelem van és ez a kedves tanár kollegákra is vonatkozik. Mindenki nagyon becsülje meg magát, mert különben baj lesz.

Most focistadionokra költjük az adófizetők milliárdjait, mert a kedves vezető azt szereti. Krétát, kitömött madarat és csontvázat pedig mindenki hozzon otthonról.

Ceterum censeo: Orbánnak mennie kell.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 131 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
motoros
2013. január 20. 15:39
Ezt a világbutát szánalomból tarthatják.
Anti Komcsi
2013. január 20. 12:46
Baromarcu Desi, Nem az vilag osszes penze nem lenne elegendo arra hogy teged kitanitassanak, tisztessegre, embersegre es becsuletessegre faraganak. Es meg csodalkozol hogy antiszemitizmus van Magyarorszagon?
korona
2013. január 20. 12:05
Dési János, miért avatkozol bele a magyar nemzet belső problémáiba? Tény, hogy kitartó harcosa vagy nemzetednek, a zsidónak. De, ím ott van az anyaországotok Palesztínába. Ott szabadon harcolhatsz népedért. Akinek itt nem tetszik, el lehet menni(sic)! Pláne, ha nem magyar (és keresztény) az illető.
puszika
2013. január 20. 11:33
Egy Népszavás tud ekkora baromságokat írni!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!