Pszeudokeresztény bullshit

2013. január 09. 07:46

Az internetnek van egy kicsi, eldugott zuga, ahol ifjú kereszténydemokraták írják meg, hogy a világ hülye.

2013. január 09. 07:46
Csehszlovák Kém
hvg.hu

Itt fogható meg a pszeudo/álkeresztények álszentsége is: csak tagadó formában élhetik át a jelent, nem lehetnek progresszívak, és nem gondolkodhatnak másképp, amit elavult dogmáik által nem tudnak alátámasztani. A pszeudokeresztények igazán nem tudnak a teljes életnek sem örülni, hiszen az írás és a tanítás szerint ők csak esendő emberek, akik állandó támaszra és megváltásra szorulnak, akiket világi és egyházi hatalmi központok irányítanak. A valódi és hagyományos szabadság élménye így számukra mindig a túloldalon marad, titokban vágyakoznak rá, vagy úgy mutatják, mintha.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
acido domingo
2013. január 31. 11:19
pszeudoliberális bullshit
Öreg
2013. január 13. 01:44
Elolvastam az egész cikketr, nincs itt másról szó, mint egy kis keresztény bőszítésről, mert ugye miféle ember az aki nem jár divatos szórakozó helyekre és neadj Isten, semmi baja sincs a csendrendelettel? Ráadásul semmit nem tudok meg arról, mik azok az elavult dogmák /netán a Tizparancsolat/ ami miatt a HVG jeles írója nem vesz ember számba?
ottapont
2013. január 10. 14:06
'Az internetnek van egy kicsi, eldugott zuga, ahol ifjú kereszténydemokraták írják meg, hogy a világ hülye.' Beleolvastam a blogba és az egyik cikkben ezt találtam: 'Magyarország szabad ország, bárkinek lehet véleménye, ezúttal pedig mi élünk azzal a jogunkkal, hogy bárki vitathat is más véleményeket.' Egyetértek. Senkitől sem lehet elvitatni ezt a jogot sem a kicsi, eldugott zugot ahol ezt megteheti.Sok jó írás van a blogon, ezért tulajdonképpen hálás kell legyek a kémnek mert felhívta rá a figyelmemet. Viszont toleranciából korrepetálásra szorul.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!