Egy másik Kis Mária

2013. január 03. 19:59

A fiatalok kiállása különösen helyénvaló most és itt, hiszen nincs az életnek olyan aspektusa, amelybe ne nyúlt volna bele a kormány teljesen értelmetlen és érthetetlen arroganciával.

2013. január 03. 19:59
Bitó László
Galamus

Persze még sok, másféle gondokkal küzdő Marit meg Miskát képzelhetnénk el, hallgathatnánk meg, de a kormány.hu-n megjelent szájbarágós kutyagumiból is kitűnik: ez a kormány már elvesztette a józan ítélőképességét. Orbán megigézettjei nem veszik vagy nem akarják észrevenni az egyre nagyobb repedéseket azon a kétharmados betonfalon, amellyel a már apátiába menekülteket akarják elszigetelni a még reménykedőktől. De, mint már megírtam: »Az orbáni autokratikus rendszer kétharmados védőfalának anyaga nem más, mint bikaszarral és egyéb lózungokkal kevert bauxitbeton, amely szétmállik, amint egy széles bázisú választási győzelem után az ország házába friss levegő áramlik.«

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jason Bourne
2013. január 04. 07:04
"amint egy széles bázisú választási győzelem után az ország házába friss levegő áramlik" Friss levegő? Kik eresztenék be a friss levegőt? A "demokratikus ellenzéki" összefogás? Azaz Szanyi, Mesterházy, Kuncze, Schmuck, Bajnai meg a többi lejárt szavatosságú szoci vagy szdsz-es. Kösz nem. Inkább maradjanak Orbánék.
Next adósság
2013. január 04. 02:09
Lacika a ti betonotok meg a liba fos, (Gordun Bajnai) akkor a mienk a bikaszar az erősebb, ha nem tudnád a bikaszart az agyaghoz szokták keverni, hogy erősebb legyen. Indiában, Egyiptomban ilyen épületek évszázadokig fennmaradtak. Persze te lehet összetévesztetted a saját székleteddel, ami nem más mint MSZMP/SZDSZ-es birka szar. Hümm!
lelánczi
2013. január 03. 21:55
Nagyon műveletlen az a perspektíva, ahonnan Bitó László egy beteg léleknek látszik. Pedig kéznél van ismeret: http://hu.wikipedia.org/wiki/Bitó_László
opht
2013. január 03. 21:19
Csak halkan megjegyzem, a bikaszar kifejezést itthon nem használjuk, és kissé szánalmasan is hangzik az USÁ-ban úton, útfélen használt bullshit tükörfordítása.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!