Kósa retteg Bajnaitól

2013. január 21. 08:09

A Fidesz teljes zavarodottságában azt hiszi, hogy Bajnai őket szeretné meggyőzni bármiről is. Ennyire amatőrök?

2013. január 21. 08:09
Bihari Ernő
vagy.hu

„Azon már senki nem csodálkozik cívishonban, hogy az alvégi udvari média a Pósán-féle, többször jogerősen bíróságilag megcáfolt nyilatkozatot hozta hírként, és nem a rendezvény volt első helyen, de majd ezt nagy valószínűséggel a következő rágalmazási per keretei között tisztázhatják a felek. Mert Pósán biztos lehet benne, hogy nyolcadikként beállhat a bukott alperesek hírtévés, magyarnemzetes, pestyilászlós, satöbbis sorába. Jellemző a mellény méretére, hogy az sem zavarta különösen a debreceni ászt, hogy a Facebookon akkor már terjedt az a kör-email, amit a helyi fideszeseknek címzett a központi bizottságuk, és melyben rendkívül demokratikusan és elegánsan arra szólítják fel feltétlen híveiket, hogy menjenek el a rendezvényre és azt »zavaró kérdésekkel« próbálják szétzilálni. Most ez azon kívül, hogy mennyire undorító, ráadásul még eredménytelen is maradt. Plusz ugye ki is derült, tehát tiszta mínuszos a sztori annak, aki kitalálta. De legyen ez az ő bajuk.

Viszont ezek szerint itt tényleg ennyire tele a gatya, hogy ilyen amatőr eszközökkel próbálják kitakarítani? Pósán László és hű fegyverhordozói a helyi médiában tényleg azt hiszik, hogy Bajnai Gordon azért jött Debrecenbe, hogy őket bármiről is meggyőzze? Ennyire nem értik a politikai kommunikáció működését? Kampányolni törzsszavazóknak nem szabad és nem is érdemes, mert ők akkor is Orbánra fognak szavazni, ha nem is indul a választásokon. Mert ilyenek. És akik már most sem szavaznának Orbánra, azokat pedig csak még jobban eltaszítja magától az ilyen bunkó viselkedés, ami mások rendezvényét próbálja meg utasításra megzavarni.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
jerom960
2013. január 21. 08:58
Enikő ! Te sem vagy udvari firkász ,ugye? Menj már a picsába.
balbako_
2013. január 21. 08:46
A sikertelenséget sikerré izzadni ez a baloldali zsurnaliszták állandó feladata. Nincs könnyű dolguk. Horn által holtrészegen elmotyogott nyugdíjasok ingyen repülőjegyeit éppúgy meg kellett magyarázni, mint az őszödi beszédet kifordítani ellenkező értelemmel és most Bajnai csúfos lebőgését az ország második legnagyobb városában. (Amúgy Kósán már egypárszor rajtavesztettek a pályaudvar előtti prostiszex volt a legfájóbb bukfencük)
toklasz
2013. január 21. 08:31
Ezt a "rettegnek bajnaitól" dumát egyre többször hallom! Ez annyira szánalmas. Kedves Bihari Ernő! Önök frusztráltak. Kiégtek és kisebbségi érzésük van! Ebből fakadóan, a saját gyengeségüket próbálják át tolni a másik oldalra. Nem fog menni.. Bajnai szövetségében tényleg nagy a káosz. Nem tudni ki. kivel van Ö is ráfog jönni, hogy drogossal és negyven pár éves kisnyugdíjassal nem fog menni. Ettől még nagyobb káosz lesz. Én meg csak hátra dőlök......! :)
august
2013. január 21. 08:30
:)) Ez jó a 80-10 fő érdeklődőt megmozgató rendezvényről(ami renben lezajlott) most legendákat szónek, hogy meg akarták zavarni. Elképesztő, skandallum, botrány, álltam olyan mellett aki hallotta hogy valakik készülnek megzavarni a tömegrendezvényt. :)) Érdekes balliberális gondolkodás, egy rendezvény botrányba fullasztása egyszer hőstett, a diákok hőstette, a másik rendezvény pedig, amit állítólag meg akartak zavarni világraszóló botrány?.... Elvtársak, ennyire azért nem kéne lemenni kutyába...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!