Orbán Viktor vallomása

2012. december 21. 14:28

Tehát Orbán Viktor amikor lázadt az 1989 előtti rendszer ellen, akkor csak hitte, hogy igaza van, de nem tudta.

2012. december 21. 14:28
Szabó Péter
Stop.hu

„2012 december 21-én, a világvége napján Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke nagyon komolyan veendő mondatokat közölt a nemzettel: »A diákmozgalom egy nagyszerű dolog, fiatalok vagyunk, azt hisszük, hogy igazunk van« – mondta Orbán Viktor, hozzátéve: a demokráciában az ellenzék megpróbál odamenni hozzájuk és a kormány ellen felhasználni a diákságot.

Elemezzük csak egy cseppet ezeket a szavakat. Orbán Viktor szavaiból az derül ki, hogy nem biztos benne, hogy igaza volt akkor. Ezen felül azt is közölte, hogy a (mindenkori) kormány ellenzéke mindig megpróbálja manipulálni, felhasználni a diákokat. Tehát Orbán Viktor amikor lázadt az 1989 előtti rendszer ellen, akkor csak hitte, hogy igaza van, de nem tudta és a mai kijelentés alapján arra következtethetünk, hogy ma sem biztos benne, hogy igaza volt.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Robin
2012. december 22. 05:46
http://nol.hu/lap/mo/20121106-orban__nem_a_diktatura_ellen_harcoltam „a nyolcvanas években nem a diktatúra ellen harcoltam, hanem azok ellen, akik csinálták a diktatúrát" „lassan nincs olyan diktatúra, ahol ne járt volna kapcsolatot építeni (…) beteges vonzalmat érez a posztkommunista diktatúrák iránt" Orbán lényegében a komcsi konkurencia ellen volt, hogy ő legyen egy újabb komcsi diktátor. Mindig ájultan imádta a diktátorokat és összeomlott, amikor sorra látogatta és elpechelte öket. x(
cutcopy
2012. december 21. 21:22
"azt hisszük, hogy igazunk van« – mondta Orbán" "Teljesen világos, hogy amit mondunk az nem igaz" - mondta Gyurcsány..
laci0011
2012. december 21. 18:53
Viktornak jól megalapozott bolsevista gyökerei vannak,jól is megy neki a levadászás,megfélemlítés,besározás,meg az egyébb ávh módszertan.Az írány jó!?
bini
2012. december 21. 18:46
Na jó. Azért az is igaz, hogy ha valaki főleg a politikában húsz év után is ragaszkodik "rögeszméihez" és akkor vélt igazához annak kár volt megélnie átélnie a húsz évet. Nem lehet ugyanabba a folyóba az ídő folyamán belelépni. Mellesleg Orbán 82-ről beszélt és az egyetemi évekről. 88. a fidesz megalaulásáig azért eltelt hat év ami szintén nem múlt el nyomtalanúl, s föleg tétlenül.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!