Szüntelenül kíváncsian

2012. december 22. 14:24

Meghitt pillanat minden adventi vasárnap, amikor leülünk az asztalhoz, meggyújtjuk a gyertyákat, imádkozunk és ebédhez látunk. Interjú.

2012. december 22. 14:24
Nagy Katalin
Református.hu

A magánéletéről nem beszélne egy bulvárlapnak. A mi lapunk nem az. Hogy jut ideje az adventi felkészülésre?

Akarni kell, hogy jusson rá idő, mert abból mindig kevés van. Meghitt pillanat minden adventi vasárnap, amikor leülünk az asztalhoz, meggyújtjuk a gyertyákat, imádkozunk és ebédhez látunk. Én tömegközlekedéssel járok, és ezt az időt mindig jól kihasználom. Ha épp nem olvasok, akkor gondolkozom. Erre is tudatosan törekszem, mert ügyes fiú az ördög, pontosan tudja, hogyan lehet a figyelmünket elterelni a fontos kérdésekről. Ha vigyázok, sikerül elmélyülnöm, sikerül felkészülnöm lélekben is az ünnepre.

Hogy telik önöknél a karácsony ?

Nálunk meghitt, családi ünnep. Mindig is így szerettük. Általában a templomon kívül nem is megyünk sehova, legfeljebb a nagyszülőkhöz, és csak a családot, illetve legjobb barátainkat fogadjuk. Azokkal töltjük, akik a legfontosabbak számunkra.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!