Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

DIGI vs. Discovery

2012. december 04. 10:32

Itt mindenki hibás, a DIGI és a Discovery is, mert ha teljesen elvonatkoztatunk minden hírtől, akkor is látjuk, egyik cég sem teljesen tiszta és őszinte.

2012. december 04. 10:32
ikocka
Kocka

„Szóval akkor hány olyan csatorna van, amit nem nézünk és mégis fizetjük? A fentiekről én például bármikor lemondok, hogy visszajöjjön 1-2 Discovery. A DIGI kommunikációja tehát nem a legtökéletesebb, de a Discovery sem az, mert ha a DIGI valóban felajánlott egy Discovery tematikus csomag létrehozását, akkor miért nem fogadta el, miért nem kommunikálja kifelé a fogyasztók számára, hogy azért nem mert fel akarták vinni az árát.

Itt mindenki hibás, a DIGI és a Discovery is, mert ha teljesen elvonatkoztatunk minden hírtől, akkor is látjuk, egyik cég sem teljesen tiszta és őszinte, mindegyik mondja a magáét, az egészben az a probléma, hogy megint a hétköznapi emberek szívják meg, mert ugyanazért a pénzért kevesebbet kapunk. Amíg a nagy cégek mert jól elvannak egymás között, sőt, most ugyanazért a szolgáltatásért többet fogunk fizetni, mert ha kell a Discovery, átmegyünk máshova, ahol több, lásd UPC-nél a tányéros  TV-n van csak full Discovery, az meg némileg többe kerül mint a DIGI.

Azt már csak csendben említem meg, hogy valamikor 2012-ben megváltozott a DIGI ÁSZF-je, ahol is a hétköznapi kábeltv csomagban a HD adásokért nem vállalnak garanciát, az csak úgy jön, ott az analóg problémái miatt hajlandóak kijönni, nálam akármennyire is kábeltv van, ha jön a vihar, akkor bizony kockásodik a HD. De ez csak mellékes, nem számitok, egy előfizető vagyok a sok között... De nem sokáig maradok DIGI, csak jöjjenek a karácsonyi akciók és váltok.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
orbán(c)
2012. december 06. 10:55
Román banda mit vártá!
NeMá
2012. december 06. 07:18
Vagy a szomszédban a fal túl oldalán!
NeMá
2012. december 06. 07:18
Van wifi a lakásban, mert arrébb rakta a rootert és megjavult!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!