Igazolt hiányzás a Pázmányon

2012. december 11. 21:13

A Hallgatói Önkormányzat kari szervezete arról tájékoztatott, hogy a hallgatóság többsége részt kíván venni a kormány által elfogadott felsőoktatási ösztöndíjas keretszámok miatti országos hallgatói megmozduláson.

2012. december 11. 21:13
Botos Máté
nemandris

„Tisztelt Hallgatónk!

A Hallgatói Önkormányzat kari szervezete arról tájékoztatott, hogy a hallgatóság többsége részt kíván venni a Kormány által elfogadott felsőoktatási ösztöndíjas keretszámok miatti országos hallgatói megmozduláson. Tekintettel erre a hallgatók jelentős részét érintő igényre – a Hallgatói Önkormányzat kérésének engedve – úgy határoztam, hogy a holnapi napon (2012. 12. 12.) az órarend szerinti órákról való hiányzást a megengedett hiányzások számításánál nem fogjuk figyelembe venni.

Dr. Botos Máté
dékán”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 78 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Senye Péter
2012. december 12. 15:29
És hogy lesz a vizsgán? -Erre a kérdésre nem tudom a választ, tanár úr, mert hallgatói megmozduláson voltam azon az órán. -Értem. Akkor beszéljen arról, amit esetleg tud.
vizesnyolcas
2012. december 12. 09:08
"megengedett hiányzások": Kicsit off, de érdekes. Egyes felsőoktatási intézmények tanulmányi és vizsgaszabályzata elég különös módon rendelkezik a megengedett hiányzás túllépéséről. Ugyanis nem a hiányzó hallgatót szankcionálja, hanem a tanárt. Neki kell plusz órák megtartásával lehetőséget adni a hallgatónak a pótlásra.
bookmark
2012. december 11. 23:41
Nekem ez az egész oktatás ügy zavaros. A tanárokban nem lehet megbízni, mert 5 percenként sztrájkolnak és követelőznek. A fiatalok mind egyetemet végeznek, tehát kizárt, hogy dolgozni fognak. Miért is jó ez nekünk? Most kéne nagyon gyorsan kifejleszteni egy alternatív oktatási rendszert, ahol fegyelem van és a mostani tanárokat meg lehet kerülni, mert csak ártanak. Nem megbízhatóak, nem kellenek. Más kell, új kell, megbízható kell. A háttérhatalom megkezdte az anarchia kialakítását és állandósítását. A rettegésben élő embereket könnyebb lesz az "új világrendbe" belekényszeríteni.
painkiller00
2012. december 11. 23:39
A hsz-okat olvasva az tutti, hogy ennyire elb@szottul elfogult (narancs vagy piros ködbe burkolt) véleményeken csak röhögni tudok.. Érdekes olvasni azokat, akik azt mondják, hogy majd most majd külföldön fognak tanulni sokan, e cikk alapján én ebben nagyon nem vagyok biztos: index.hu/kulfold/2012/12/11/kulfoldi_egyetemek/ Arra pedig mit lehet mondani, ha az állítólag "jól" képzett fiatalok kimennek külföldre, és inkább mosogatnak ,meg Tescoba pakolnak?? Azt hiszem az elmúlt 23 év lett nagyon kegyetlenül elbaszva, mindenki várta és várja, hogy egyszer csak eljön a kánaán, kettőt fingasz naponta és a hó elején meg dől a lé.. Azt gondoltam, hogy a mai fiataloknak ennél több eszük van, de sajnos nem.. Aztán lehet itt orbánozni, meg elfelejteni az elmúlt mszp-s 12 évet, addig míg a fejekben nem lesz rend, addig ezek a szarrágók csak egymást szépen váltogatva, ugyanúgy tartják sötétben a népet, és etetnek trágyával... Emberek nem kellene már felébredni, és elhajtani ezt a tetű bagázst aki 23 éve csak szopat bennünket???
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!