Még több pénzt kormány-kommunikációra!

2012. november 22. 15:37

Hát nem logikus gondolat, hogy meggyőzzenek minket, és csakazértis megmutassák, micsoda sikereket ért el a kormány?

2012. november 22. 15:37
Sztojcsev Iván
Sztojcsev Iván
Gulyásdemokrácia

„Azon a gyönyörű napon, amikor Matolcsy György a Heti Válaszban Amerika hanyatlását elemzi, beleszőve a magyar kormány világmegváltó álmait, csak hogy még jobban egy csehszlovák film statisztái közt érezzük magunkat, kiderült, hogy a Miniszterelnökség 2013-as kommunikációs pénzeihez hozzácsaptak csak úgy hétszázmilliót, mert »új igény merült fel«. Igen, ez az indoklás.

Nem akarok ordas demagóg lenni és azt kérdezni, hogy hány lélegeztetőgépet lehet ebből venni, de még csak azt sem mondom, hogy ha már úgyis van fölös hétszázmilla, adják nekem, sokkal értelmesebb dolgokra tudnám elkölteni. Nem, a kormánynak most valóban szüksége van erre a pluszpénzre a sikereik bemutatásához, ez szerintem teljesen logikus.

Itt vannak például az én barátaim, a családom, meg úgy általában majdnem mindenki, akivel a köszönésnél kicsit közelebbi kapcsolatba kerülök. Ezek az emberek általában értelmesek, jól látják, hogy mi történik az országban, és nem, szegények nem értik, hogy mi is az a siker, amit a kormány fel tud mutatni. Nem tudok segíteni én sem, pedig politikailag elég naprakésznek tartom magam, de azokat az istenverte eredményeket, azokat valahogy csak nem vagyok képes észrevenni én sem. Hát nem logikus gondolat, hogy meggyőzzenek minket, és csakazértis megmutassák, micsoda sikereket ért el a kormány? Ez nem lehet egyszerű, két és fél év alatt nem sikerült nekik egy picit se, nyilvánvaló, hogy még sokkal többet kell költeni rá.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 73 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Robin
2013. január 11. 11:16
EZ a lényeg! http://www.red-help.net/Nagybojt-elott-rult-Terv-igy-nyerne-Orban-2014-ben "Azért a sok megszorítás, hogy kikerüljünk a túlzottdeficit-eljárás alól és így megszűnjön az EU gazdaságpolitikai kontrollja. Hogy a választások előtti hónapokban az MNB segítségével el lehessen kezdeni az esztelen pénzszórást." (ezért az infoért már zárolták a Véleményvezért is)
Robin
2013. január 11. 11:16
"a NER-be már megfelelően integrált magyar nemzeti bank segítségével számos olyan "unortodox", de mondhatjuk úgy is, őrült gazdaságpolitikai intézkedés is végrehajtható lenne, amelyek néhány hónap erejéig javítják a szavazók, de különösen a nyugdíjasok közérzetét. Ez pedig lehetővé tenné, hogy a kormány egy rövid időszakra, éppen a választások előtt gazdaságpolitikai áttörést ünnepelhessen." http://www.red-help.net/Nagybojt-elott-rult-Terv-igy-nyerne-Orban-2014-ben
Next adósság
2012. december 24. 00:52
Szerintem meg mégtöbb pénzt az MSZP százmilliós végkielégítésekbe. Hümm!
belga
2012. november 25. 20:57
Nagy tévedés, hogy megtéveszteni kizárólag azokat lehet, akiknek alacsony az IQ-ja. Megtéveszteni elsősorban az elkötelezett vakhitüeket lehet, azokat akik nem agyilag képtelenek arra, hogy kilássanak a csőből amin keresztül nézik a világot, hanem karakterük okán. Sajnos a magyar értelmiségnek az a része, aki egyáltalán odafigyel a politikára nem kis része ebbe a csoportba tartozik. Viszont aki akarja, könnyen ellenőrizheti, hogy ő maga csőlátó, vagy nem. Egyszerűen azt kell megnézni, hogy amikor épp hördül az ellenoldal valamely tettén bele kell gondolni, hogy ha a övéi tennék ugyanezt azt hogy minősítené. ha az ember nem csapja be magát megdöbbentő "eredmény"-re juthat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!