Bon Jovit inzultálta az X-Faktor

2012. november 11. 14:21

Jimmy fia, Krisztián az istennek nem hajlandó belátni, hogy oly' sok szép szakma van még a világon, amihez nem kell közepesnél rosszabb énektudás.

2012. november 11. 14:21
sixx
comment:com

„Harmadikos gimnazistaként még szentül meg voltam győződve arról, hogy a jövőm és a rockzene elválaszthatatlan egységet alkot, be is szálltam egy alkalmi zenekarba énekelni.

Egy fellépésünk volt, a Mechwart András szakközépiskola elsősavatóján vagy valami hasonlón került rá sor, egy nótát toltunk el, Bon Jovi Livin' on a Prayer című számát, ami 1987-ben nagyon menő volt. Mivel nekem hangom az egyáltalán nincs, a hiányt feltupírozott hajjal és szakadt farmerrel pótoltam, meg egy üveg kisvárdai rummal, ami, mint hittem annak idején, majd segít azon a szomorú tényen, hogy a refrén magas hangjait akkor sem tudom kiénekelni, ha a tökömet satuba szorítja egy készséges hangtechnikus.

De én legalább rájöttem, hogy ez a szakma, mármint az éneklés, kurvára nem nekem való.

Jimmy fia Krisztián nálam sokkal makacsabb ember, és az istennek nem hajlandó belátni, hogy oly' sok szép szakma van még a világon, amihez nem kell közepesnél rosszabb énektudás és jellegtelen orrhang, így tegnap nekilátott, hogy átvitt értelemben anális erőszakot tegyen Bon Jovi Keep the Faith című nótáján. Sikerült neki.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kukagyerek
2012. december 12. 21:43
Belenéztem ebbe a x-faktor nevű műsorba. A zsűri az amelyik felforgatja az ember gyomrát, Egy kivétellel ( a vékony sovány gyerek - nem tudom a nevét). A másik három csapni való ripacs. A Jimmy gyerek meg olyan amilyen. Szerintem énekel úgy, mint a zsűri fent említett három tagja.
2012. november 13. 18:58
Tóth Vera pont akkora senki, mint a többi majom.
zenitaph
2012. november 13. 11:44
az egész műsor mechanizmusa rendkívűl szomorú. a szerkesztők szerintem már direkt azért tartják bent ezt a szerencsétlent, mert rájöttek, hogy pontosan annyian nézik a szánalmassága miatt ezt a műsort, mintha például jó énekeseket válogattak volna össze, színvonalas produkciókkal. Csak hát ezzel a trash realiyt könnyebb csinálni ugye, mint normális műsort.
Soma
2012. november 12. 18:28
"Tóth Vera pont akkora senki, mint a többi majom." --- Mondja ezt maki a fáról...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!