Én kérek elnézést

2012. november 18. 18:36

Tegnap éjjel valami eltörött. Egy hosszú folyamat szomorú kicsúcsosodása a szerintem az LMP értékeivel össze nem egyeztethető módon született, és céljaival ellentétes hatású döntés.

2012. november 18. 18:36
Sipos Péter
Sipos Péter blogja

„Kedves Választóim!

Önök, négyezer-hatszázhatvannyolcan 2010-ben szavazatukkal bizalmat adtak nekem és akkor még szinte újszülött pártomnak. Velem együtt azt remélték, hogy az LMP-vel megújulhat a magyar politika, elkezdődhet egyfajta csoda: túllépés a marakodós, megosztásra alapuló politika honi borzadályán.

Az elmúlt években – különlegesen nehéz pályán – hullámzó teljesítményt nyújtottunk. Úgy gondolom, hogy bár pártocskám nem tört fel rakétaként, a változásban reménykedők okkal hihettek bennünk.

Tegnap éjjel valami eltörött. Egy hosszú folyamat szomorú kicsúcsosodása az, a szerintem az LMP értékeivel össze nem egyeztethető módon született, és céljaival ellentétes hatású döntés. Egyetlen percig sem csodálkozom azokon, akik megdöbbenve kapták fel a fejüket, mert mostanáig azt remélték, hogy pártom motorja lesz az Orbán rezsim eltüntetésének, és most úgy érzik, becsaptuk Önöket.

Még nekem is emésztenem kell a történetet. Ha van még Önökben egy cseppnyi türelem az irányunkban, kérem, ne pártoljanak el tőlünk. Bár nagyon fájna, de azt is megérteném, ha hátat fordítanának nekünk.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
buckafej
2012. november 19. 08:30
Megy a ballib siratókórus, mert az LMP tisztességesebb része mert gerinces lenni és nem bújt be a posztkomcsik seggébe 5-6 mandátumért, hanem komolyan gondolta, hogy ők valami más utat akarnak járni. Ha nem vakítaná el a ballib megmondóembereket az Orbángyűlölet, talán rájönnének, hogy egészségesebb lenne a magyar politika, ha nem egy bal-jobb nagypárt uralná a teret, hanem lenne 1-2 kisebb párt, adott esetben koalíció képesen jobbra vagy balra. A Fideszen és formálna egy kicsit mondjuk egy LMP-szerű koalíciós partner például. Szóval én örülnék neki, ha nem lenne Baloldali blokk és jobboldali blokk, hanem kicsit színesebb lenne a paletta és nagyobb együttműködési kényszer (vagy lehetőség) lenne a pártok között. Erre ez a döntés esélyt ad, mégha bármikor felül is bírálható.
miloka
2012. november 19. 08:19
Most akkor ez az SP az egyik beépített ember? Ő is azok közé tartozik akik csalódtak, mert nem tudták bevinni a pártjukat a lecsóba.
OrangeOrder
2012. november 18. 21:31
Ez van, gyerekek. Semjénről nincs hír? HVG-st akarok verni ma este. http://orangeorder.blog.hu/2012/11/18/lmp-dontes_tajtekzik_a_balliberalis_ellenzek Addig ennyit.
Member
2012. november 18. 21:25
"az LMP értékeivel össze nem egyeztethető módon született" Sipi, te most mi a tökömről beszélsz úgy őszintén? Szétszavazás volt, mint mindig az ilyen horderejű döntéseknél. Az, hogy nem értesz egyet a döntés végeredményével még nem jelenti, hogy rombolnod kell a párt reputációját.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!