Az LMP bizonyította, hogy nem áldozza be az elveit

2012. november 21. 08:22

Nem csak egy mutyista, társadalom-, és környezet-ellenes, de alapvetően a demokráciát meg nem kérdőjelező kormányzásnak kell véget vetni, hanem a demokratikus alapértékeket kell megpróbálni helyreállítani.

2012. november 21. 08:22
Scheiring Gábor
Facebook

„A fafejű makacsság, és a gerinctelen opportunizmus között nagyon széles a mező, és ez a párt már bizonyította, hogy a pillanatnyi érdekeiért nem áldozza be az elveit. Kellett volna annyi önbizalom, hogy az LMP ki tudja jelölni azokat a sarokpontokat, amiket nem hagy átlépni. De a mostani választás más lesz, mint az elmúlt 24 évben bármelyik: itt nem csak egy mutyista, társadalom-, és környezet-ellenes, de alapvetően a demokráciát meg nem kérdőjelező kormányzásnak kell véget vetni, hanem a demokratikus alapértékeket kell megpróbálni helyreállítani.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fakutya tizedes
2012. november 21. 13:28
Mik az elvei?
kamasuka
2012. november 21. 12:19
Duma. (Bárhogyan nézzük, bukni fogtok így is, úgy is.)
Agricola
2012. november 21. 11:30
"a demokratikus alapértékeket kell megpróbálni helyreállítani.” Nyilatkozza nagy mellénnyel Scheiring úr, aki a "csendes amerikai" hathatós anyagi támogatásával jutott a parlamentbe.Ettől Lehet Más a Politika. Graham Green könyve: „A csendes amerikai” azzal foglakozik, hogy a Vietnami háború korai szakaszában, amikor még a barátinak mondott Franciaország viseli a gyarmati háborút, a helyszínen terem egy hatalmas önbizalommal megáldott „civil”, a „csendes amerikai” és a háttérben, de hatásosan azon munkálkodik, hogy az USA vehesse át a főszerepet a gyarmati háborúban. Kisebb léptékben hasonló szerepet játszik nálunk az a csendes amerikai, Richardt Field, aki papírforma szerint magyarországi ingatlan befektető és az LMP nagy jóakarója. A magyar politikai életet igyekszik képére formálni, miként a „csendes amerikai” annak idején Vietnamban tette. Jókedvű adakozóként nagy összeggel támogatta az LMP választási kampányát. Field fizetett alkalmazottja az a Datki Szabolcs, aki az LMP kampányigazgatójaként működött a választásokon. Nemrégiben azt tapasztaltuk, hogy a „csendes amerikai” a Magyar Vöröskeresztet támogatta pénzzel. Elérte, hogy a Vöröskereszt evakuálta a derék romákat Gyöngyöspatáról, ahol azok állítólag a gonosz magyarok rasszista támadásai miatt életveszélyben voltak. A cigányok menekülnek, Gyöngyöspata csatatér, a külföldi sajtó ilyen és ehhez hasonló címekkel tudósított a Gyöngyöspatán történtekről. Az újságok többsége az AP, az AFP és a DPA hírügynökségek anyagait használta, és azokból emeltek ki egy-egy hangzatos mondatot, a magyar hatóságok állásfoglalásának ismertetése nélkül. A brit Daily Telegraph írásában a Vöröskereszt szervezet közleményére hivatkozva azt állították, hogy a II. világháború és 1956 óta nem hajtottak végre a gyöngyöspataihoz hasonló mentőakciót az ország területén. Így festi át a valóságot az úgynevezett „szabad sajtó” külföldön is a „csendes amerikai” tevékenységének hatására, aki nem elégedett a szabad választások eredményével és akármilyen alantas eszközt megengedhetőnek tart ahhoz, hogy megdöntse a magyar szabadon választott kormányt és elérje, hogy saját kedvenc helytartói léphessenek a helyébe.
Next adósság
2012. november 21. 11:11
Így van Sehering mégha te kis hal is vagy egy tonhalhoz képest, a nép már aligvárja az árduplázó, nyugdíjfelező, gumilövedékes, szemkilövető libás ÁVH-s demokráciátokat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!