Levél a HVG főszerkesztőjének

2012. november 07. 08:06

Nem felel meg a valóságnak, hogy a Milla mozgalomnak anyagi támogatást ajánlottam fel vagy Juhász urat potenciális támogatóknak mutattam volna be.

2012. november 07. 08:06
Richard Field

„Tisztelt Szerkesztőség!


Megdöbbentett, hogy Juhász Péter azon döntése, hogy elfogadja meghívásomat az Egyesült Államokba, oly sok vitára adott okot. Nem felel meg a valóságnak, hogy a Milla mozgalomnak anyagi támogatást ajánlottam fel vagy Juhász urat potenciális támogatóknak mutattam volna be (bár tudomásom szerint Juhász úr az utazás alkalmát felhasználta volna arra, hogy találkozzon lehetséges, mások által - s nem általam - ajánlott támogatókkal). Az én szándékom az volt, hogy lehetővé tegyem Juhász úrnak maga és a Milla mozgalom bemutatását amerikai magyaroknak, és segítsek megismerkednie azzal, ahogy az USA-ban a civil szervezeteket vezetik és támogatják.

Az a szerény anyagi forrás, amit ezekben az időkben magyarországi (nem vállalkozási) célokra tudok szánni, az Amerikai Ház Alapítványhoz jut el, mely - más tevékenységei mellett - a Magyar Vöröskereszthez ebben az évben 100 millió Ft feletti értékű élelmiszert juttat el, szegény családok támogatására.

Ami a Magyarország »belpolitikájába« történő »beavatkozási« szándékaimat illeti, tisztelettel javaslom, hogy a jövőben kevésbé arra építsenek, amit mások írnak vagy mondanak rólam, s inkább azt vegyék alapul, amit számos interjúban, nyílt levélben és cikkben írtam és mondtam - sok ezekből fellelhető a »Szerelmes Levelek egy Neonácinak« könyvemben, mely szabadon letölthető a  richard-field.tripod.com-ról.


Tisztelettel:

Richard Field”

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Claypool
2012. november 07. 12:31
Buzdítanám mondjuk Demján Sándort,hogy Harlem negyedében pár utcányi fekát küldjön el Floridába nyaralni,egy hétre! Mert hogy ezek szerint ez nem beavatkozás más országok belügyeibe! Aztán toljon pénzt a fekete párducok mozgalomba,és kérjen egy hatalomra jutás esetén garanciákat arra vonatkozóan,hogy kap állami megrendeléseket! Mert hogy erről van itt szó,nem másról!
szabo.renata
2012. november 07. 11:42
Kicsit optimista egy tanulatlan, drogos, antimagyar söpredéket "Juhász úr"-nak nevezni. Ennyi erővel Dopeman-t is nevezheted "Pityinger úr"-nak.
füst
2012. november 07. 11:19
Na a cia magyar hangja...
OmegaMale
2012. november 07. 10:54
"Levél a HVG főszerkesztőjének" Muhaha, az ellenzéki összefogás keretán belül megint egymásra lőnek! XD Friendly fire!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!