Nem akarok a Zámbó kölyköt basztatók kórusához csatlakozni

2012. november 23. 10:57

Egy nap talán oda is eljutunk, hogy nem a módszeresen leépített ízlésű tömegek sms-ei döntenek arról, hogy ki legyen Magyarország aktuális karaoke-hercege vagy hercegnője.

2012. november 23. 10:57
Puzsér Róbert
Puzsér Róbert
Facebook

„Sokan kérdezgetnek mostanában a Zámbó gyerek meneteléséről az X-Faktorban. Ha valaki eddig nem szembesült volna vele, a faszi annyira reményteljes énekes, amennyire reményteljes száztizes gátfutó Danny DeVito. Kettőjük között csupán az a különbség, hogy Hollywood első számú törpéje soha nem próbált gátat ugrani, továbbá nem volt atléta a faterja.

Nem akarok a Zámbó kölyköt basztatók kórusához csatlakozni, úgy vagyok vele, hogy amikor ennyire nyilvánvalóvá válik egy rendszer alkalmatlansága, a radikális változások már sosem várathatnak magukra túl sokáig. Az elcsalt futballmeccsek kritikus tömege kitermeli majd a videóbírót, a szociális izgatássá torzult négyévenkénti választásokat egyszer csak felváltja majd egy internet-alapú, sok-sok népszavazással megtámogatott parlamenti működés. Egy nap pedig talán oda is eljutunk, hogy nem a módszeresen leépített ízlésű tömegek sms-ei döntenek arról, hogy ki legyen Magyarország aktuális karaoke hercege vagy hercegnője. Azon a napon már a regisztrációnál hazazavarják majd azokat, akik nem saját számmal vagy legalább egy normális feldolgozással jelentkeznek be a sztárgyár bejáratánál.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pokerfacer
2017. január 11. 00:15
Winnetou, Vadölő, Lone Wolf... Mi az isten van itt? Hány évesek vagytok,fiúk?
narmer
2012. november 25. 19:44
Vegyék már ki a mandiról ezt az ifjúkori Hitler képet a hibbant Puzsérról.
trespass
2012. november 25. 10:29
Csak egy iciri-picirit, me' hogy az jó!
Soma
2012. november 24. 11:39
Kedves Antigoné! Mi lenne abban a jó, hogy saját produkvióval állnának elő? Még kiderülne, hogy van pár tehetség is a bandában! :)))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!