Ez az olcsó ripacskodás a sárga csillaggal mindennek az alja

2012. november 28. 10:50

Elképedve nézem, ahogy Gyurcsányék fölvarrják a sárga csillagot. Pontosan ugyanannak a félelemnek és gyűlöletnek a kufárai ők, aminek a Jobbik.

2012. november 28. 10:50
Puzsér Róbert
Puzsér Róbert
Facebook

„Elképedve nézem, ahogy Gyurcsányék fölvarrják a sárga csillagot. Pontosan ugyanannak a félelemnek és gyűlöletnek a kufárai ők, aminek a Jobbik. Közös erővel igyekeznek beletaszítani az országot a polgárháború szakadékába. Gyurcsány pontosan tudja, hogy nem fenyeget itt semmiféle nácizmus, csak az, hogy másfél év múlva a haverjaival nem jutnak vissza a parlamenti húsosfazék közelébe.

Tudod mit, Gyurcsány? Ha tényleg komolyan gondolod, hogy itt veszélyben vannak a zsidók, akkor ne a sárga csillaggal fényképeszkedjél, hanem akasszad vissza az Armani-öltönyödet a gardróbszekrénybe, és szürke rabruhában menjél a Parlamentbe, de a nyilvántartási tetkót se felejtsed el a karodra varratni! Vegyed le a kígyóbőr cipődet, és lyukas bakancsban közlekedjél, ahogyan a munkaszolgálatosok a keleti fronton! És tudod mit, Gyurcsány! Ha valóban fontos neked a hazai zsidóság, és valóban úgy gondolod, hogy veszélyben vannak, akkor borotváljad le a tökéletes frizurádat, ahogy az Auschwitzban volt szokás! Hadd lássuk, meddig mész el a hazai zsidóság védelmében! Vagy ekkora bajban azért még nincsenek? Lehet, hogy túlbecsülöm a náciveszély mértékét?

Ez az olcsó ripacskodás a sárga csillaggal mindennek az alja. Te lökted oda ennek a kattant Orbánnak a kétharmadot, a félfasiszta Jobbiknak Kelet-Magyarországot, most meg a leggennyesebb sebben forgatod az ujjadat látványos élvezettel. Semmi se túl drága neked, ha azt a magyar társadalom fizeti meg.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 173 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hera48
2012. november 30. 12:14
Ezt olvasd el ! Nem én találtam ki ! 2 milliós magyar irtás 2 milliós zsidó betelepítés miatt Rendszeres olvasótok vagyok és most egy információt szeretnék megosztani veletek, ami talán hihetetlennek hangzana, ha nem Magyarországon élnénk... Közeli hozzátartozóm egy orvos mellett dolgozik. A mai nap folyamán ez az orvos egy (város név) kollégájával folytatott beszélgetést. A dokktor úr a mondandóját az izraeli betelepüléssel kezdte, miszerint családok és katonák készülnek betelepülni az országba, de ez már ismert régóta. A lényeg annyi, hogy ezek miatt a betelepülések miatt 2 millió embert kell megölni az egészségügyön keresztül és ezt már hónapok óta meg is teszik az orvosok, hiszen az OEP olyan szankciókat hozott, amelyek lehetetlenné teszik bizonyos betegek meggyógyítását, olyan betegségek esetén, amelyek egyébként nem végződnének halállal. (Akár egyszerű betegségekből is csinálnak halált) Az orvosok meg meg is teszik, és igazából meg se rázza nagyon őket. A hír nem téves, mert a helyi orvost én is ismerem és az informátor is megbízható (rokon). A beszélgetés a mai napon történt. http://www.jovonk.info/2009/09/25/olvasonk-2-millios-magyar-irtas-2-millios-zsido-betelepites-miatt A zsidó maffia működése gyakorlatban http://www.youtube.com/watch?v=lI4PUXCxn3E
komenyista
2012. november 29. 19:57
Frissítés: http://atv.hu/cikk/20121129_megszolalt_a_hatosag_nem_nyilvanos_adat_hogy_valaki_melyik_mas_allam_allampolgara?source=hirkereso
belga
2012. november 29. 06:38
Abban egyetértek cikk szerzőjével, hogy ez a sárga csillag kitűzés túlzás. Továbbá azt sem szeretem, hogy a bal-lib sajtó boldogan tudósít arról, hogy na ugye már megint az egész világ (!) rólunk beszél- negatív értelemben. Sajnos a valós és feltételezett antiszemita megnyilvánulásokkal szemben fellépők nem érzik, hogy túlreagálásuk mennyire káros, és azt sem, hogy ez a rohanunk külföldre rosszhírünket kelteni alátámasztja az idegenszívűzőek amúgy esetenként rendkivül sértő obégatását Ugyanakkor azzal egyáltalán ne értek egyet, hogy az antiszemita megnyilvánulások terjedésének ez az egyetlen oka. Mert az, ahogy a Jobbikosok antiszemita felszólalásaira a kormányoldal reagál -ill nem reagál- az bizony kimondatlanul támogatást jelent a Jobbikosok -és általában a szélsőjobb- számára. A fidesz is politikai megfontolásból tűri -talán kifejezetten jól is jön neki- ha a Jobbikosok szélső-megnyilvánulnak. Ezzel a választóknak -és a külvilágnak- közvetve jelzést ad miszerint "Ez kell neketek? Ha nem mi akkor ők, jól gondoljátok meg." Arról nem is beszélve, hogy bizoby igaz: a szalon-zsidózás meglehetősen elterjedt jobboldali honfitársaim körében -tudom, mert hallom. Az sem véletlen, hogy 2006 harcos csapatai 2 év óta nem törnek-zúznak. Egyrészt tudják, hogy Pintérék nem laca-facáznának, pillanatok alatt letartóztatnák őket. Másrészt azt is tudják, hogy ameddig megmaradnak a verbális erőszaknál a kormánypátok ezt nem fogják megtorolni. Szóval kedves megmondóembernek szerintem totál nincs igaza abban, hogy antiszemita megnyilvánulások terjedéséért a bal-lib oldal a főleg felelős. A sárga csillag feltűzése viszont valóban nem a megoldás felé visz, hanem tovább mérgesíti a helyzetet, a mókuskerék pörög tovább. Mindannyiunk kárára.
goldstein
2012. november 28. 21:28
Mert ugye az a tökös, ha semmit se teszünk, csak ezt a takonyértelmiségi tehetetlenkedő, mindent lemocskoló szájtépést nyomatjuk mert ez a full intellektujáliis! Ma Mo.-on kitűzni a sárga csillagot bátor tett. A nyilas szalag viselését többen éljeneznék néhol, mint ezt a szolidaritást vállaló jelet. Gyurcsány végre jó dolgokat is tesz!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!