Csak a szokásos elmebaj

2012. november 21. 09:20

Most komolyan: mennyivel lenne nekünk jobb attól, ha tudnánk, hogy Semjén Zsolt nem lopta a doktoriját, hanem leült és megírta, ellentétben azzal, amit a hvg.hu feltételez? Semmivel.

2012. november 21. 09:20
Para-Kovács Imre
Para-Kovács Imre
Amerikai Népszava

„Egyetlen kérdés maradt csupán megválaszolatlanul karácsony előtt Magyarországon: számít-e bármit is, hogy Semjén Zsolt az LMP gazdasági programjából lopta doktori disszertációjának teljes anyagát (ami a Miért tökölt hat napig a világ megteremtésével Orbán Viktor, ha végezhetett volna fél óra alatt is? címet viselte) egy olyan országban, ahol Matolcsy György a gazdasági miniszter?

Nem könnyű kérdés.

A helyes válasz valószínűleg az, hogy nem, egy ilyen országban nem számít, mert egy ilyen országban semmi sem számít. Most komolyan: mennyivel lenne nekünk jobb attól, ha tudnánk, hogy Semjén Zsolt nem lopta a doktoriját, hanem leült és megírta, ellentétben azzal, amit a hvg.hu feltételez? Semmivel. Az talán javítana kicsit a helyzetünkön, ha kiderülne, hogy Semjén Zsolt csak egy rossz álom volt, és a kitartott katolikus törpepárt vezetője ébredéskor eltűnik, de kizárólag abban az esetben, ha mindez igaz lenne jelenlegi tettestársaira is. Nem lesz ilyen szerencsénk, Zsolt nem álom.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 81 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
memento
2012. november 21. 17:39
Bocs, mobilon nyomkodom... :-)
memento
2012. november 21. 17:10
A KDMP felelősségre vonható az inkvizícióért?
BőröndÖdön
2012. november 21. 17:10
A Tömjén Zsoltit eddig sem a doktorijáért szerettük...Józsi bohóc-2.0
memento
2012. november 21. 16:13
Azoknak pedig, akik örökölték a zsidózást: azsidókat azért írtották a nácik, amiért a kommunisták az arisztokráciát, ők voltak a tehetősek, és csak így juthattak a javaikhoz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!