Csak egy ellenfele lehet Orbánnak

2012. november 05. 08:51

Nincs olyan személy Bajnain kívül, aki másfél-két éven belül szembe tudna szállni a jelenlegi kormánnyal. Interjú.

2012. november 05. 08:51
Majka
FN24

Nyíltan, a sajtón és a Facebookon keresztül »bókoltok« egymásnak Gyurcsány Ferenccel. Az egyik legnagyobb bulvárlap internetes oldalán megtekinthető műsorodnak is ő volt az első vendége. Mióta rokonszenveztek a volt kormányfővel?

Ezt így túlzás lenne állítani. Neki tetszik a zeném, nekem pedig tetszett, hogy olyan közvetlenül viselkedett a műsoromban.

Közös sörözésre invitáltad.

Valóban volt már arra példa, hogy ebédeltünk együtt, és beszélgettünk dolgokról. De ennek mindig megvolt az oka…

Például?

Semmi komoly. Nincsenek politikai ambícióm, és nem is azért találkoztunk, mert esetleg szimpatizálnék az ő általa vallott politikai elvekkel. Egyszerűen csak volt egy-két dolog, amit meg szerettünk volna beszélni, és találkoztunk.

Neki is említetted, hogy már 2009 óta egy úgynevezett harmadik pólust hiányolsz, akik megtörnék az ő és Orbán Viktor hegemóniáját a politikában, de nem Bajnai vezetésével? Mi a baj egyébként Bajnaival?

Nincs baj vele. 2014-ben nyilván csak ő lehet ellenfél Orbán Viktor számára. Ez nem kérdés, ez a realitás. Ha csak nem lesz hirtelen egy népi hőse az országnak, aki holnap megment mindenkit egy aszteroida becsapódásától. De jelenleg az a helyzet, hogy nincs olyan személy Bajnain kívül, aki másfél-két éven belül szembe tudna szállni a jelenlegi kormánnyal. A politikai pálya sajnos egy körforgás, ahol emberek jönnek-mennek, de újakat nem nagyon találunk. Még most sincs harmadik pólus, pedig továbbra is nagyon hiányolok egy középső gondolkodású vagy beállítottságú szociáldemokrata pártot, ami nem nevében szociáldemokrata, hanem intézkedéseiben.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 110 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ciseaux
2012. november 05. 18:21
ps: Persze ha az ózdi tahónak lennének tökei, ő maga hágná meg a bal-lúdMilla-izé-mizé-megakoalíciót! Aztán a Dopeman lehetne a Bazdmeg! elnők, a Gangxta Zolé a Szopdle-szívdel! miniszter, a rezsimet meg lehetne majkizmusnak hívni, mindenki rázhatná a bikicsunájt, mi meg kivárnánk a végét (5-6 hónap?), hogy legyen valami új (LVÚ) amit megdönthet a nép...Ah, a liberális-nyugati-típusú-média-demokrácia, mmmm, de fini! ps: ha nem lenne Mandier, ezt a majkásat se tudtam volna meg soha!
ciseaux
2012. november 05. 18:04
Motherfucker! Ha már a Majka nevű média-tahó is kiáll a Libajnai mellett, legalább tutira láthatjuk azt a "kike"-ot (a gyengébbek kedvéért: kájk = zsidó kifejezés a lenézett zsidó tahókra)is bikicsunájozni, talán duóban a Majkával, valamelyik nívós RTL tehetségkutató gálán, ahol a Presser/ Somlyó/ Geszti meg az a pita is elmesélheti, hogy ők még ilyet se nem hallottak se nem láttak! Volt ugyan már egy másik zsidó, a meseházi...neki nem igazán jött be a produkció...Na, az jobb lesz, mint egy Böszme a trapézon, hogy de a demokratikus értékek...meg a Majka, mint szuper-macho...A kurva életbe, csak le ne maradjak az adásról!
Ganyé
2012. november 05. 17:56
Hát ezt is megéltük: Ez a primitív áramtolvaj, szaros ózdi cigány, megmondja nekünk hogy ki is a Politikai alternatíva Magyarországon... Mi jöhet még? VV Szandi erkölcstant fog tanítani az egyetemen?
Next adósság
2012. november 05. 17:32
Majka lehetne az MSZP jelszava: Maj'ka- ptok ti is 100 millát. Hümm!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!