Levél az LMP frakcióvezetőjének

2012. november 21. 09:10

Az Együtt 2014-et azzal a szándékkal hoztuk létre, hogy az ne vetélytársa legyen a változást akaró demokratikus erőknek, hanem közös felülete,

2012. november 21. 09:10
Kónya Péter, Bajnai Gordon, Juhász Péter
Facebook

„Tisztelt Frakcióvezető Úr!

Az Együtt 2014 Választói Mozgalom alapító szervezetei - a Magyar Szolidaritás Mozgalom, a Milla Egyesület, illetve a Haza és Haladás Egyesület - nevében ezennel arra hívjuk az Ön által képviselt Lehet Más a Politika pártot, hogy kezdje meg a tárgyalásokat a 2014-es általános országgyűlési választásokra formálódó széles, választói összefogásunkban való részvételről!

Mint Frakcióvezető úr tudja, az Együtt 2014-et azzal a szándékkal hoztuk létre, hogy az ne vetélytársa legyen a változást akaró demokratikus erőknek, hanem közös felülete, amelyben együttműködve hatékonyabban tehetünk azért, hogy minden, érdemi változásokat követelő állampolgári voks hasznosuljon 2014-ben.

Levelünk mellékleteként elküldjük Önnek, illetve az Ön által képviselt politikai erőnek azt az Együttműködési Megállapodást, amelyet az alapítók az október 23-át követő napokban közösen jegyeztek; illetve az Együtt 2014 Választói Mozgalom elvi, erkölcsi alapvetéseit tartalmazó dokumentumot, amely - a terveink szerint - az ellenzéki együttműködés, illetve a közös programkészítés kereteit jelöli ki.

Tisztában vagyunk azzal, hogy a Lehet Más a Politika november 17-én fontos, a következő időszak politikai stratégiáját meghatározó kongresszust tart. Ezért ítéltük meg úgy, az Együtt 2014 stratégiai elképzeléseinek ez a két fontos dokumentuma hasznos segítség lehet a helyzet elemzésében, illetve az LMP által követendő stratégiai irány meghatározásában.

A kongresszus munkájához ezúton is sok sikert kívánunk!

Tisztelettel,

Kónya Péter,
Magyar Szolidaritási Mozgalom

Juhász Péter,
Milla Egyesület

Bajnai Gordon,
Haza és Haladás Egyesület”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!