ZS, mint zsarolás – az LMP szeplőtlenségének a vége

2012. november 25. 11:21

Schiffer egy lófejet talált ma délután az ágyában.

2012. november 25. 11:21
fifty-fifty
fifty-fifty

„Ami ma történt a frakcióvezető választáson, az mérföldkő az LMP történetében. Sajnálatos módon az. Ez az a pont, amikor a Hogyan Verekedett meg Jappe és Do Escobar után a világ c. Bódy Gábor filmben elcsattan az ütés, és az egyik srác orrából elered a vér. Ennek nem lett volna szabad megtörténnie – semmilyen körülmények között.

Schiffer egy lófejet talált ma délután az ágyában. Ha az MSZP-ről vagy Gyurcsányékról lenne szó (vagy a fideszről, MDF-ről, SZDSZ-ről), akkor ez egy zaftos politikai csatározás lenne. De ez az LMP, a Lehet Más Politika, az újfajta politizálás, s egyszersmind az újfajta politikai kultúra megalapítóitól (e kreditek persze heteken belül már Bajnaié lesznek, ha így megy tovább) ez elfogadhatatlan. Itt, ebben a kontextusban, ebben a kultúrában, ebben a pártban ez megengedhetetlen. Az, hogy megtörtént, azzal egyenlő, hogy összetörték az LMP szívét, s többé semmi sem lesz az, mint korábban.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 64 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Soma
2012. november 25. 19:43
Az LMP progresszív amortizációja láttán adódik a kérdés: Merre tart a hinterland??
kjkj945
2012. november 25. 18:41
http://kovacsneagi.qwqw.hu/?modul=oldal&tartalom=1115161 El kell tüntetni!!!
puszika
2012. november 25. 18:24
Az LMP szivét,a LIBÁSOK, a DROGOSOK meg a SPIONOK, meg azok gátlástalan hataloméhes kiszolgálói nyomoritották meg!
Fakutya tizedes
2012. november 25. 16:02
Milyen szeplőtelensége lehet Kón Bendit pártjának?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!