Regisztráció? Újabb szög a koporsóba

2012. november 28. 10:40

Remélem, hogy két év múlva mindannyian ott leszünk és a választásokra való regisztrálás után együtt lehelünk ébresztő csókot tetszhalott demokráciánk szájára azzal, hogy elzavarjuk ezeket a kutyákat a faszomba...

2012. november 28. 10:40
Dopeman
Dopeman TV

„Tegnap a kormánytöbbség a regisztrációs törvény elfogadásával újabb szöget vert a nem túl koros Magyar Demokrácia üvegkoporsójába. Dicső vezérnőnk, Orbán Viktória természetesen nem vállalta a pofájával eme szégyenletes eseményt és fontos teendőkre hivatkozva távol maradt a szavazástól. Remélem, hogy két év múlva mindannyian ott leszünk és a választásokra való regisztrálás után együtt lehelünk ébresztő csókot tetszhalott Demokráciánk szájára azzal, hogy elzavarjuk ezeket a kutyákat a faszomba...Én beszéltem!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 68 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
1120
2012. november 28. 22:58
Rohadjak meg, ha ezt nem a Kubatov fizeti! :)
Peonza1
2012. november 28. 21:14
Nem kell aggódni.Erre a ripacskodó műrapperre nem figyel,csak a hozzá hasonló dolgozni nem akaró,csak dumálni szerető néhány ezer ember.
kálmi
2012. november 28. 17:48
Dopeman reprezentálja ezt a csiricsáré,lakossági zaccot.
Soma
2012. november 28. 15:06
"hogy elzavarjuk ezeket a kutyákat a faszomba... " --- Te csak zavard anyádba a redvás szerszámodat, te undorító féreg!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!