Próbára

2012. november 20. 14:16

Minden csoportot úgy kell minősítenünk, mint azt az embert, akit még be tud fogadni. Mindaddig, amíg Zagyva ott van, nincs mentsége a Jobbiknak.

2012. november 20. 14:16
Andrassew Iván
Népszava

Nem akarom bántani Zagyva György Gyulát. Egyszer személyesen belenéztem a szemébe, és láttam azt a mélységet, amely megborzongatja az embert, félelmet kelt, mert nyilvánvaló, hogy ez az az űr ahova teljesen fölösleges bármit belekiabálni. Vannak lények, amelyekből az elemiség, az őserő vagy az őssemmi árad. Megtestesül bennük a világegyetemből hiányzó sötét anyag. Néha ez mind összeáll. Mint Zagyva György Gyulában. Jó volt, mert láttam a Jobbik szellemét. És nagyon jó, hogy ott van a magyar parlamentben ez az ember. Mert mindig minden csoportot úgy kell minősítenünk, mint azt az embert, akit még be tud fogadni. Mindaddig, amíg Zagyva ott van, nincs mentsége a Jobbiknak.

Legföljebb a bíróságnak. Zaklatás. Próbára bocsátva.

Kíváncsi vagyok, hogy a bíró neve és telefonszáma ott lesz-e hamarosan a kurucinfón, és kap-e szexuális fenyegetéseket azért, mert nem mentette föl ezt a derék magyar embert.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 63 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ursula
2012. november 20. 22:58
Hihetetlen milyen össztűz zúdul Zagyva Gyulára! Nem pc, nem hazudozik, nem mérlegel, elmondja amit gondol és ez ilyen indulatokat vált ki? Úgy tűnik nem díjazzák bizonyos körökben a józan észt és a szabad véleménynyilvánítást, az igazmondást!. Persze nem csodálkozom, a hiteles emberek különösen agresszívvá teszik a hazugokat.A sok gombnyomogató helyett bizony én sok Z. Gyulát látnék szívesen az ország házában. Hiszem, hogy jóval előrébb lennénk. Amúgy a konkrét cikkhez: Én bizony a helyében egy-két embert már biztos pofán vertem volna. Csodálom higgadtságát. A HItgyülis provokátorokon kívül pl. Bayer Zsóti is megérdemelne egy-két jól bevitt jobb egyenest! A torzonborz Andrassew szarkeverő véleményére meg ugyan ki kíváncsi? Hát ő az az ember akire egyetlenegy szót sem kellene vesztegetni!
radír
2012. november 20. 20:39
Elképzelem mit kérdeztek volna Zagyvától a riporter urak,miután mgehallgatták a szokásos heti,a felsőbbrendűségről szoló vallási prédikációt,felvételről,aznap,hetvenhetedszer. Ön mennyire náci egy tizes skálán,kilenc és tíz között ?
GáborGábor
2012. november 20. 19:58
bennem gyuszi szellemisége kelt félelmet. gyalázatos, és veszélyes a magyar nemzetre... valaki kivenné belőle az elemet??? de legalább a klaviatúrát a kezéből??? megköszönném...
gary_cooper
2012. november 20. 19:55
Vajon miért van olyan az, hogy pont az ellenkezöjét kell gondolnom, mint amit ez az Iván sugallni akar az "írásaival"? Zagyva Gyulát nem kedvelem, de Andrassew Iván személye olyannyira ellenszenves, hogy ha választanom kellene, melyiket tartom inkább embernek, Zagyva Gyulát választanám. Andrassew tényleg tükörbe nézhetne...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!