Rotyog a paprikás krumpli: Németh Szilárd HELYRETESZI a globalistákat (VIDEÓ)

Termőföldtől az étkezőasztalig. Németh Szilárd elárulta, mitől finomabb az étel, ha az nem brüsszeli, hanem magyar recept alapján készül.

A hazai borászok egy részhalmaza minden évben ádáz küzdelmet vív egymással és az idővel: kinek a bora kerül hamarabb piacra?
„Évről-évre biztos pont Figula Mihályék újbora, bár idén nyáron a pincénél kóstolva meglepődve tapasztaltam, hogy a tavalyi évjárat már leszállóágban van; sokkal kevésbé tetszett, kevésbé találtam dinamikusnak és kereknek, mint télen. A friss palackkal természetesen már minden rendben van. (...)
Kóstolva karcsú, méretei elmaradnak a közepestől. Egyszerű szerkezet, direkt gyümölcsösség jellemzi; szinte felrobban a szájban. A nyolc gramm per liternyi cukrot gond nélkül tartja meg a lendületes, megfelelő mennyiségű sav, a viszonylag magasabb alkohol (13,5%) is tökéletesen integrált.
Lecsengése közepesen hosszú, édessége ellenére is szomjoltó. Komplexitásról és rétegzettségről értelemszerűen kár beszélni, ellenben lendületes, kerek és finom. A szénsav gyorsan szökik, ne melengessük sokáig. Eléri a 4 pontot.”