Már megint más sliccénél matatsz, Bence?

2012. október 19. 13:51

Most már tényleg le kéne ülnie vele pár szóra, mielőtt elhiszi, hogy erre neki bárki felhatalmazást adott.

2012. október 19. 13:51
Tóta W. Árpád
hvg.hu

Az élettársi kapcsolat nem keresztény, ezért ki kell venni a családjogi törvényből - monda Rétvári Bence KDNP-s hülyeségügyi államtitkár, szóval most már tényleg le kéne ülnie vele pár szóra, mielőtt elhiszi, hogy erre neki bárki felhatalmazást adott.

Tudod, mi nem keresztény még, kispofám? Magyarország. Csapd már elő a népszámlálási adatokat, aztán szégyelld el magad. Vagy vedd elő a katolikus egyház saját felmérését: hányan is járnak templomba? 12 százalék jóindulatú kerekítéssel? Ennyi embernek fontos, hogy mi keresztény és mi nem. A többi szarik rá magasról, már amíg rá nem próbálják kényszeríteni, mert onnantól direkte utálni fogja. Látogass el a fideszes kisköcsögök fesztiváljára, vagy akár az IKSZ-partikra, és kérdezz már körbe, hány srácot és csajt érdekel még közülük is, mit habognak a papok a párkapcsolatokról, szexről és házasságról. Lesz nagy csodálkozás!

Azt is mondja Rétvári Bence, hogy az élettársi kapcsolat »ránézésre is rossz«. Ehhez a véleményéhez természetesen joga van, szerintem például minden egyes KDNP-s rossz már ránézésre is, de amikor megszólalnak, az egyenesen pokoli. Ezenkívül ránézésre is rossz többek között az iskolákba meg óvodákba sompolygó papok látványa.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 208 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Claypool
2012. október 20. 19:12
Tóta W. Árpit meg szívesen torkon lövöm,úgy is tele van a tököm vele! Ez sem keresztényi gondolat,hát remélem hogy tetszeni fog,Árpikám!
atila68
2012. október 20. 10:18
Szegény Wárpád.
ROHADÉK HVG
2012. október 20. 10:09
Én egy rohadék HVG trágyadomb vagyok, de a legnagyobb kupac bennem ez a Tóta. Ez ötször büdösebb, szennyesebb még a HVG-s átlagnál is.
Nannyó
2012. október 20. 08:20
A házaspárok és a hetero élettársi kapcsolatban élők maradjanak a családjog keretein belül, a homokosoknak meg alkossanak külön törvényt. A KDNP-nek alapból azt kellett volna megakadályozni, hogy bármilyen szinten is törvényesítsék a buzik élettársi kapcsolatát. (Bocs, de a homofóbia "népbetegség".)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!