Zámbó Krisztián drogozott

2012. október 09. 10:55

Mondjuk lehetett volna az X-Faktor promó címe az, hogy Fejbe lőtte magát az elődöntőbe jutott felfedezett apja.

2012. október 09. 10:55
szabóZ
comment:com

„Erős Antónia mélyen a kamerába néz. Mos, hogyt az életveszélyes budapesti metrókról és a a Matolcsy-csomagról szóló anyagokon túl vagyunk végre jöhetnek az igazán fontos hírek. Drogozott Zámbó Krisztián. Ja nem most, évekkel ezelőtt, és csak marihuánát szívott, de mellesleg bejutott az X-Faktorba, és úgy nagyon mellékesen szombaton lesz az X-Faktor élő adása. Értik, szombaton ne menjenek sehova, úgyis szar idő lesz, ne engedjék, hogy a gyerek elkapcsoljon valami béna akciófilmre, inkább nézzék szépen az X-Faktort, mert Zámbó Jimmy fia fog énekelni.

Szimpla önreklám ez, alapfokú programigazgatói nyelvvizsgával simán mondhatjuk csak promónak. Csakhogy a Híradó eddig nem erről szólt, az ilyesmire ott volt a Fókusz. Persze elég nehéz most, hogy már csak annyi maradt ebben a  műfajban, hogy »Tom Tucker vagyok, ez itt az Ötös csatorna, és most megmutatjuk azokat a híreket, amiket fél napja olvastak a neten«. De ha már úgyis tök mindegy, mi megy a Híradóban, akkor lehetnének ennél kicsivel bevállalósabbak is. Mondjuk lehetett volna az X-Faktor promó címe az, hogy Fejbe lőtte magát az elődöntőbe jutott felfedezett apja.”


az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fakutya tizedes
2012. október 10. 17:42
Otthon az odujában mindenki úgy drogozik, ahogy akar. De nekem ne kelljen vele gyövet-menet diskurálnom, hogy adok-e spanglit vagy két kilót vagy akármit.
dehumanizer
2012. október 10. 17:41
Így van, a marihuána kriminalizálása mindaddig röhejforrás, amíg sokkal veszélyesebb legális drogok vannak, mint például az alkohol.
sóhivatalnok
2012. október 10. 17:41
mi a f@sz közöd van hozzá hogy drogozott-e? mi az hogy "elítéled"? milyen alapon? miért nem a saját drogfogyasztási szokásaiddal foglalkozol? vagy legalább a pálinkafőzés legalizálásával, ha már...?
szintiboj
2012. október 10. 17:41
Persze hogy megérdemelte volna Katika az első helyet a hamis vinnyogásával...bár a többi is szar volt..:D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!