Örömmel tudatjuk

2012. október 11. 10:14

Egyhangú szavazással kimondtuk a Milla Egyesület megalakulását.

2012. október 11. 10:14
Milla
Facebook

„Örömmel tudatjuk, hogy tegnap (szerda) este az Egymillióan a magyar sajtószabadságért szervezői közül 14-en egyhangú szavazással kimondtuk a Milla Egyesület megalakulását, elfogadtuk a Milla Egyesület alapszabályát, és megválasztottuk az egyesület tisztségviselőit: elnöknek Juhász Pétert, elnökségi tagoknak pedig Szeles Andrást és Takács Borbálát. Felkértük Pétert, az egyesület megválasztott elnökét, hogy a bírósági nyilvántartásba vételt a Fővárosi Törvényszéknél kezdeményezze.

A Milla Egyesület kitűzött célja, hogy elősegítse a demokratikus jogállami keretek helyreállítását és megszilárdítását, valamint erősítse az állampolgári tudatosságot annak érdekében, hogy a polgári szabadságjogok védelmét a nyilvános és aktív állampolgári részvétel is biztosítsa.

Az egyesületi forma arra szolgál, hogy - amint a bírósági nyilvántartásba vétel megtörténik - csatlakozhasson mindenki, aki elkötelezett a demokratikus jogállam, a társadalmi szolidaritás, a szabad és felelős állampolgárság eszméje mellett!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
geraz51
2012. október 12. 11:51
Azért ezt vegyük komolyan,hiszen ott van a Borbála is.Az az igazság.hogy Borbála nélkül semmit sem ér a demokrácia.
Kázmér Kacsa
2012. október 11. 21:04
Bartos Cs.István nem mond beszédet? Pedig nekem ő a kedvencem!:-)
hátakkor
2012. október 11. 19:56
a sajtószabadságot nagy harcban elérték, a nem tom hanyadik köztársaság is megvan, akkor 14-en előre a politikai egyesületért, a Szimpla ostroma! De mit szól hozzá a maradék 999 986 küzdő, meg a 95 486 FB lájkoló? Ennyi cucc nincs is!
ciseaux
2012. október 11. 19:06
A hét híre! De lehet, hogy az évtizedé? "...az Egymillióan a magyar sajtószabadságért szervezői közül 14-en egyhangú szavazással kimondtuk a Milla Egyesület megalakulását,..." Szóval mind a 14-en vannak egymillióan, és egy húron pendülnek, egyszerre, uniszonban? Hogy ez a megalomán hungarikum még nincs benne a Guinness-ben, mint a legbődületesebb hülyeség, amit valaha kitaláltak? Warning! Kun Béláék is egy zabhegyező klubban kezdték!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!