Egy rendes országban az önkormányzatot nem a sajtó tájékoztatja

2012. október 11. 14:32

Szeged és a szuperlézer kapcsán most épp ez történt.

2012. október 11. 14:32
Sztojcsev Iván
Sztojcsev Iván
VG

„Egy rendes országban megbecsülik az újságírókat, de az önkormányzatok azért általában nem tőlünk tudják meg, hogy összehívtak, majd lefújtak egy sajtótájékoztatót arról, hogy a kormány miképpen támogatná a város elmúlt évtizedének legfontosabb ügyét.

Pedig Szeged és a szuperlézer kapcsán most épp ez történt. Persze szívesen mond az ember érdekes dolgokat, főleg ha kicsit elfogultan szurkol: legyenek jó fejlesztések ott, mégiscsak szereti a szülővárosát. De azért az, hogy mi korábban tudtuk, mint a városvezetés, egy kicsit túlzás.

Más kérdés, hogy egy rendes országban nem vezet automatikusan változatosnál változatosabb botrányok sorozatához a szokatlan tény, hogy egy város vezetése nem ugyanabból a pártból kerül ki, mint a parlamenti többség.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tarackos
2012. október 12. 22:51
Úgy tűnik olyan a fidesznek a tudomány mint disznóknak a gyöngy...
korona
2012. október 12. 22:03
Ki beszél itt rendes országról? Nagyon messzire kell menni odáig, hogy "rendes országot" találj. Még mindig azt godolod, hogy a nyugat országai rendes országok? Naív vagy. Természetesen törekszünk rendes ország lenni, de hát sok a buktató, meg kanyargós az út is. Majd egyszer. Addig tőletek fogja a rezsim megtudni a neki címzett tartalmakat. Hát nem kitűntetés ez számotokra?
drkovax
2012. október 12. 07:33
Pedig a városvezetés is tudta: valójában épp B.L. kedvéért mondták le ...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!