„A 90-es évek végén, mikor is a család úgy döntött, hogy komoly szőlőtelepítésbe kezd, azzal párhuzamosan egy meghatározó észrevétele volt édesapánknak. Mégpedig az, hogy készítenek nagyon komoly borokat hazánkban, de árukat, sőt ár-érték arányukat illetően nem kedvezőek, egész egyszerűen, nem megfizethetőek az átlag keresettel rendelkező borkedvelőnek itthoni viszonylatban. A megfizethető megfizethető árú borok pedig általában silányak, kellemetlenek, sem az évjáratot, sem a termőterületet, sem a fajtát nem tükrözik vissza. Így, ennek fényében, a legfőbb motiváció az volt, hogy megfizethető árkategóriába, jó ivású, jó minőségű, kellemes, gyümölcsös, és jellegzetes borokat készítsünk.
A fogyasztók visszajelzései rendkívül fontosak számunkra, és a pozitív visszajelzések rengeteg energiát adnak. Könnyű sokaknak odavetni azt, hogy: »Hát ti tömegtermelők vagytok, akkor már a minőséget nem is tudjátok szem előtt tartani, és nem is kézművesek a boraitok.« Nos, ez igen csak beszűkült és értelmetlen szemléletmód. Azért termelünk annyit amennyit, mert a hazai átlagtól, jóval nagyobb területekkel rendelkezünk, erre ilyen egyszerű a magyarázat. Azzal kapcsolatosan, pedig minden elmondtam hogy miért ilyen kedvező ár-érték arányúak a boraink, mely sokaknak szemet szúr, és a kedvező árat a silány minőséggel asszociálja, helytelenül. Szóval, ezzel úgy vagyunk, ha értelmes, és megalapozott egy kritika, azt szívesen fogadjuk, de az értelmetlen, és rosszindulatú kritikákon gyorsan át kell siklanunk. Jócskán kell szelektálnunk.”