Van nemcigány bűnözés!

2012. szeptember 27. 19:12

Ez nyilvánvaló diszkrimináció: vagy nyilvános a fekete és a fehér is, vagy egyik sem.

2012. szeptember 27. 19:12
Tóth Csaba Zsolt
HajduPress

Hétfőn találtak egy női holttestet Domonyvölgynél: a rendőrség nyomoz, felhívását szerdán 8.20-kor az MTI is kiadta. Történelmi pillanat, jól jegyezzük meg a 2012. szeptember 26-i dátumot, mostantól Magyarországon hivatalosan is van nemcigány (magyar?) bűnözés.

A rendőrségi felhívás ugyanis így szól: egy 18 és 25 év közötti, fehér bőrű, rövid, szőkésbarna hajú férfit keresnek. Értik, ugye: a gyanúsított fehér bőrű, tehát nem barna, nem fekete, nem sárga. A félreértések elkerülése végett. Vélhetően nem kell külön magyarázni a helyzet pikáns visszásságát: azokban az esetekben, amikor a feltételezett elkövető momentán nem fehér, hanem barna, fekete, stb. bőrű, ez a bőrszínre való kitétel nem szerepel a rendőrségi közleményekben.

Ez nyilvánvaló diszkrimináció: vagy nyilvános a fekete és a fehér is, vagy egyik sem. Ez az igazság, feketén-fehéren. A többi hazugság.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 181 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
feri57
2012. szeptember 29. 18:55
Miért van az, hogy a nagytöbbségi bűnözést titkolni kell? Miért nem masíroz a parlagfű írtó madzsar gárda?
feri57
2012. szeptember 29. 18:52
Tele az ország nagy többségi bűnözőkkel, csak jól titkoljuk és tabuként kezeljük.
feri57
2012. szeptember 29. 09:50
CIGÁNYOK NÉLKÜL NEM ORSZÁG AZ ORSZÁG !!!
feri57
2012. szeptember 28. 16:50
greyhound 2012. szeptember 28. 15:16 A kanadába menekültmagyar honfitársaink több mint fele nagy többségi magyar, csak cigánynak adták ki magukat, mert a cigány üldözés köztudott Magyarországon. Nyitott szemekkel kéne látnod, mert megtéveszt a neonáci, újfasiszta eszme és a nácimédia uszításai. Cigányok nélkül nem ország az ország!!!! A háború után ök építették újjá ezt az országot, hogy néked és családodnak szebb jövője legyen. Vissza kell adni a romáknak az önbecsülésüket, amit követelnek a munkát adjuk nékik visza amit kormány szinten raboltuk el tőlük.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!