Ez az állítás nem felel meg a valóságnak

2012. szeptember 24. 08:28

A DIGI Kft. előfizetői még nem nyugodhatnak meg, mert egyelőre bizonytalan, hogy október 1-jétől náluk is látható lesz az RTL új csatornája.

2012. szeptember 24. 08:28
RTL II
emTV

Az RTL Kábltelevízió Kft. meglepődve olvasta a DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. által közzétett közleményt, mely szerint érvényes szerződéssel rendelkezik az RTL II csatorna terjesztésre. Ez az állítás nem felel meg a valóságnak, társaságunknak, mint az RTL II kizárólagos képviselőjének jelenleg nincs érvényben lévő szerződése a DIGI Kft-vel az RTL II terjesztésére vonatkozóan.

Azonban szeretnénk, ha az RTL II csatorna minden nézőhöz eljutna, ezért természetesen bármikor megszülethet a megállapodás a Felek között az RTL II terjesztésének tárgyában.

A DIGI Kft. előfizetői tehát még nem nyugodhatnak meg, mert egyelőre bizonytalan, hogy október 1-jétől náluk is látható lesz az RTL új csatornája.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
vigyor
2012. október 02. 12:03
Gondolom a DIGI Kft. előfizetői most tövig rágják a körmüket, és tépkedik a ruhájukat, és mi, boldog többiek, akik biztosra vesszük, hogy bezzeg a mi választott szolgáltatónk az aztán már tuti ezer éve leszerződött a nagyszerű csatornák átvételére mind az RTL mind a TV2 fejeseivel, csak mosolygunk rajtuk, hiába na, nem jól választottak...
abraka
2012. október 02. 10:25
Nem találtad meg reggelről a gyógyszered? Nincs tartalék valahol? Gondolkozz.
leech
2012. szeptember 29. 10:35
Aki RTL-t néz az hülye ! Aki Tv2-t az szintén . Rá sincs hangolva egy ismerősömnek sem ! Vigyék mindkettőt Izraelbe , a zsidó klubbrádióval eggyütt.
Solya
2012. szeptember 28. 22:56
Nekem is Digi Tv-m van a nyaraloban ! És ennyiért szivesebben tv-zek ennél a szolgáltatonál mint 4-5 ezerért vagy többért a semmiért,mert kvesznek beraknak olyan csatornákat amiket azért sokan néznek.. Az Rtl II nekem nem hiányzik ha lesz rajta akkor jo ha nem akkor ennyi! Viszont ami igaz hogy nem feltétlenül örülök az üvöltő román nyelvü reklámoknak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!