Tízszer is futni hagytak a zsaruk

2012. szeptember 21. 08:14

A rendőrök hamis tanú segítségével maffiavezért csináltak belőlem. Interjú.

2012. szeptember 21. 08:14
Magyar Róbert
Blikk

Azért az ön bűnlajstroma az ügyészség szerint ennél jóval nagyobb, közel ezer embert tudott megmozdítani. Védelmi pénzeket szedett, a vádirat szerint lányokat futtatott, és a Ragyás Tóni gúnynevű bűnözőt is az ön utasítására végezték ki.

A rendőrök hamis tanú segítségével maffiavezért csináltak belőlem. Lakatos Pufi volt a koronatanújuk. Ő később bevallotta, hogy kényszerítették a vallomásra. Az volt a baj, nem mondta senki, hogy rendőröket lehet alkalmazni. Voltak jelek, megkeresett egy rendőr, hogy a Colosseumban működő kaszinó bevételéből adjam le a részét, de nemet mondtam. Ez lett a vesztem. A tárgyaláson azt mondták, védelmi pénzt szedtem. Nem volt egy védett tanújuk, akinek a vallomását felolvasták volna. Azt mondták, lányokat futtattam, nem volt egy prosti, aki név nélkül elmondta volna, hogy ez igaz. Az ügyvédemmel a Fővárosi Ítélőtáblához fordulunk. Ha kell, megyünk tovább Strasbourgba. Nem tudom elképzelni, hogy az életem hátralévő részét börtönben töltsem.

A régi energolosok közül többet összefüggésbe hoztak önnel is, a gyanú szerint akkor meg akarta öletni őket. Most a hírek szerint egyikük együttműködik a rendőrséggel, cserébe a szabadságáért. Önnek nem lesz mondanivalója?

Én nem vagyok ilyen. A becsületem nem ezt diktálja. Az energolosokat nem ismerem, az csak része volt a hazugságoknak, hogy én bérgyilkosokat küldtem rájuk. Az viszont igaz, hogy a 90-es évek merényleteivel kapcsolatban engem is kihallgattak. Megggyőződésem, hogy az Aranykéz utcai robbantással meg is gyanúsítottak volna, de szerencsére a kérdéses időpontban a büntetés-végrehajtási intézetben voltam. Ezért ez nem jött be nekik. Az azt megelőző és azt követő merényletekről nincs mit mondanom.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
fofo
2012. szeptember 21. 15:11
"A rendőrök hamis tanú segítségével maffiavezért csináltak belőlem" Ez szennylap meg celebet. Netán fizetett is neki? A blikk olvasótáborának nyilván ezek az alakok az érdekesek, nem az ország számára dicsőséget, hasznot szerző becsületes, családjának élő ember. Mert az az érdekes hír, hogy ki, kivel, hogyan mikor, ki mit lopott, ki kit csalt meg, ki vállalta büszkén másságát. stb.
birkakaka
2012. szeptember 21. 13:43
Becsület mintaképe ez a hazúg maffiás.Nem is lopás közben fogták el hanem vásárolni akart.
kjkj945
2012. szeptember 21. 11:07
http://kuruc.info/galeriaN/egyeb/orbanmagyarroberttel1.2.jpg
3M..
2012. szeptember 21. 10:40
Ahogy Hende Csaba mondta évekkel ezelőtt, a rendőrség hitelét vesztette. Tehát fel kell oszlatni. Volt más rendfentartó alakulat is amely munkáját 90%-os hatékonysággal végezte. Ezt kell feltámasztani, már csak akarat kell hozzá.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!