Milyen Bajnai? Huszti!

2012. szeptember 30. 14:54

Az egész történetben az a legcsodálatosabb, hogy Huszti nem pofázik, azt csinálja, amihez ért.

2012. szeptember 30. 14:54
Csehszlovák Kém
HVG

„Magyarországon a focit és a politikát a korrupció és a polgárok bizalmatlansága köti össze. No, ezt a rendkívül egyszerű axiómát a jelenlegi vezetés minden bizonnyal tagadná, legalábbis meglepetését fejezné ki. Most, amikor stadionok épülnek… ööö… jelentik be, hogy sorra épülni fognak, amikor állítólag régen soha nem látott összegek kerülnek a magyar futballba? Pedig mi sem mutatja jobban a kritika jogosságát és az összefüggést, mint a választásokon való részvétel hajlandóság és a futballstadionok látogatottságának alacsony száma.(...)

Egervári mesternek egyre kínosabb Huszti jó szereplése, ráadásul kifejezetten tanulságosak, és ismerősek a szövetségi kapitányt faggató újságíróknak adott válaszok: Huszti volt a hibás, hajthatatlan vagyok. Nem kevésbé volt kínos a baltás gyilkos kiadatása és az egész ügy kommunikációja, a Schmitt plagizálás, a gazdasági szabadságharc kezelése, egyszer Brüsszel és az Eu, máskor a névtelen bloggerek vagy az örmények a hibások. Vagy itt van a legújabb: Orbánnal nyitott repteret a Wizzair – ezek után tényleg nem értem, Bayer Zsóti miről beszélt, megírtuk.(...) 

Persze, erősen kérdés, a magyar ellenzék kibírna-e egy három éves oroszországi kiképzést. Kételkedésem bemutatására hívjuk segítségül egy másik válogatott labdarúgó, Dzsudzsák Balázs szavait: »nincs barátnő, nincs szórakozás, nincs humorizálás meg mosolygás, csak a futball, csak az eredmények«. Eszembe jutott erről egy történet még a kilencvenes évekből: Fischer Pali, a Ferencváros csatára a holland Ajaxnál járt próbajátékon. Fél évig bírta, hazajött. Már a Vasas mezét viselte itthon, amikor megkérdezték hazajövetelének okát, csak ennyit mondott: - tudod, itt vannak a haverok, meg otthon anyám csinálja a legjobb pörköltöt.

Provincializmus és pörköltszaft, kormány és ellenzéke.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 85 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Valandil
2012. október 01. 08:55
HVG és CSK: zsák és foltja. Bár a galambdúcba is beférne ez a magyargyűlölő szardarab.
hátakkor
2012. október 01. 06:59
HVG, Husztitól 2 bekezdés után Orbánig. Egybitesek ezek
Akitlosz
2012. október 01. 03:46
Ez a csehszlovák kém már csak ilyen. A magyar kémelhárítás gyengeségét mutatja, hogy még mindig szabadon irogathat ez a fickó.
Rücsök
2012. szeptember 30. 22:45
De mit keres Orbán a Wizzairben!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!