A TEK és a sötét császár

2012. szeptember 13. 14:45

Golyóálló mellényben makog butaságokat, miközben kollégái elvezetik a háttérben a fürdőköpenyes Luke Skywalkert.

2012. szeptember 13. 14:45
Dési János
Dési János
Népszava

„A terrorelhárítás szakma. Nagyon komoly ismereteket követel. A magántestőrség parancsnoka, Hajdú János azonban többet ért a hadidivathoz, mint a biztonságpolitikához, a rendőri vezetéshez. De miután neki itt most kontrollálatlanul mindent szabad a császár védelmében, hát hol egy filmforgatás játékfegyvereit foglalja le, hol egy zavaros sajtótájékoztatón beszél hülyeségeket; hol golyóálló mellényben makog butaságokat, miközben kollégái elvezetik a háttérben a fürdőköpenyes Luke Skywalkert.

Orbán helyében elkezdenék aggódni. Félő, hogy hiába a brutális felfegyverkezés és erő, ez a balfék társaság nem tudná megvédeni. Csak abban reménykedhetünk, ha ne adja Isten egy terrorista támadást fontolgatna, akkor megsajnálná ezt a jelentős ruhatárral rendelkező Hajdút és nem bántaná, mert szegényke, milyen gúnyát öltene magára egy igazi támadáskor?

Ceterum censeo: Orbánnak mennie kell.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 151 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
1istvan
2012. szeptember 13. 20:54
dési, már megint hülye vagy
morfondír
2012. szeptember 13. 20:09
"Orbán helyében elkezdenék aggódni. Félő, hogy hiába a brutális felfegyverkezés és erő, ez a balfék társaság nem tudná megvédeni. Csak abban reménykedhetünk, ha ne adja Isten egy terrorista támadást fontolgatna..." Ha van eszetek, akkor a Moszad is Orbánt védi, te szerencsétlen.
Öreg
2012. szeptember 13. 19:36
De jó lesz nekünk, ha a hülye Dési igénye teljesül. Bolond vízipisztolyosok fognak szaladgálni és akkor nem lesz feltűnő, ha igazi pisztolyos bolond is akad.
Peter8811
2012. szeptember 13. 18:33
Remélem fürdőköpenyes volt a kisfiú. "Tarkón lőtte anyját egy 11 éves kisfiú Gyerekbántalmazás vádjával letartóztattak egy 35 éves amerikai nőt, miután kisfia véletlenül hátulról fejbe lőtte a házukban talált pisztollyal. A Tennessee államban élő nőt még az előző héten szállították kórházba súlyos állapotban, miután 11 éves fia meglőtte – jelentette a helyi sajtó. Stacy Duggant egy .22 kaliberes fegyverrel lőtte fejbe a kisfiú, aki a rendőrségi jelentés szerint azt hitte, hogy csak egy játékpisztolyt talált."
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!