Amiért le kellene

2012. szeptember 12. 14:05

Orbán személyesen válogatta ki a képviselőket. Személyesen felel értük. És erre az emberre nincs mentség.

2012. szeptember 12. 14:05
Andrassew Iván
Népszava

„Nagyra becsülöm Orbán Viktort azért, mert az azeri ügyben magára vállalta a teljes felelősséget. (...)

Annyira szeretném tisztelni Orbán Viktort! Annyira szeretném, ha soha föl se merülhetne bennem az, hogy esetleg sumákol, hazudik, cseles pávatánccal félrevezet. Annyira jó lenne egy olyan férfi az ország élén, aki nem csak macsóskodik, hanem sugárzik is belőle az az erő, amit csak az egyenes, tisztalelkű embereken látunk!

Nem olyan macsóskodásra gondolok, mint ami Varga István fideszes képviselőből, és kicsit az egész pátból árad, kádéenpéstül: »Talán az anyáknak vissza kéne térniük a gyereknevelés mellé, szülni két-három vagy inkább négy-öt gyereket, és akkor lenne értelme annak, hogy jobban megbecsülnék egymást, és fel sem merülhetne a családon belüli erőszak« - mondta Európában.

Nem elég férfiasan elhatárolódni ettől a mondattól. Ezért kellene lemondani.
Ne feledjük: Orbán személyesen válogatta ki a képviselőket. Személyesen felel értük. És erre az emberre nincs mentség.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 91 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csigorin
2012. szeptember 12. 23:21
Varga vallalhatatlan hulyeseget mondott, kar mentegetni. Nem a no alazatanak hianya ill. csorbulasa teheto felelosse azert ha egy taplo baromhoz ment hozza aki megveri. De hogy ehhez mi a retek koze van a politikanak ?
huttinger
2012. szeptember 12. 21:41
Nem tudom ki hogy értelmezte Szíjjártó kinevezését, de olyan külügyi népbiztosra hajaz. Rebesgetik, ha Martonyi még is lemond(szerintem lemond de nem most azonnal) akkor ő lesz a külügyminiszter. És ehhez mit fog szólni Németh Zsolt. Ő az örök second? Vagy itt van Lázár "Brutus" János. Ő is kulcspozíciós népbiztos lett. Orbán most "készíti" el azt az utódot, akit majd a háttérből irányíthat? Mert ha még nem bomlott meg teljesen az elméje akkor tudja, hogy neki politikailag vége van. Csak mit szólnak ehhez a nagy öregek? Mert twitter Tomi reakciója némi elégedetlenséget fejez ki. És Áder hallgat......nagyon hallgat....
nisz
2012. szeptember 12. 20:36
Andrassew elvtárs! Kegyednek igen furcsa a logikája. Szerintem, ha egy képviselő nagyon szalonképtelen, akkor le kellene mondania. Kegyed szerint a képviselő kormánypárti, így a kormányfőnek, és -- lévén kancellári a berendezkedésünk -- az egész kormánynak kell lemondania. Drága jó Andrassew elvtárs! Én már csak azt nem értem, hogy a Zuschlag ügy kapcsán(amikor Cusit lesittelték) mit is kellett volna tennie az akkori Gyurcsány kormánynak.
olddoki
2012. szeptember 12. 17:43
Végig olvastam hősiesen minden beszólást, azt is, ami bűzlik még a screenen át is. És tudjátok kiderült, hogy ti csak Andrassewre indultok be. Amiről cikke szólt, ahhoz egyetlen ökölbeszorult agyú sem ejtett szót. Vagy szövegmegértési nehézségekkel bajlódik ez az egéyz company?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!