Leplezd le a gyalázatost

2012. augusztus 03. 08:22

Amíg a leleplezés lehetséges, addig a sunyisággal meg is lehet bukni, ahogy most megbukott Tóth Miklós dékán.

2012. augusztus 03. 08:22
Tóta W. Árpád
HVG

„Amíg a leleplezés lehetséges, addig a sunyisággal meg is lehet bukni, ahogy most megbukott Tóth Miklós dékán. Pedig olyan sima ügynek indult; rutin ez nálunk évszázadok óta: a földesúr letelefonál, a hivatalnok pukedlizik, és már intézi is az intézendőt, satíroz, radíroz, ifiúrnak bevési a jegyeit. Így csinálták például azok a gaz komenisták is, meg így építették sorkatonákkal a villáikat, és valóban nem írta meg az újság, miben sántikálnak, mert nem írhatta meg.

Tanulság: amikor a hatalom a sajtószabadság ellen szervezkedik, az sohasem a gyermekek védelméről, pláne nem az őshonos kultúra megőrzéséről szól. Ezekről csak pofáznak – és a háttérben már hegyezik a telefont a mamelukok, hogy kuss legyen végre, és büntetlenül bűnözhessenek.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
stefanovszky
2012. augusztus 03. 10:09
Igen, amíg a leleplezés lehetséges. Gyurcsány ügyesen jó előre gondoskodott róla, hogy szakdolgozat ügyben ne lehessen rábitonyítani, semmit.
doofebed
2012. augusztus 03. 10:02
Mindig Berija jut eszembe Tótáról. Adott történelmi szituációban nem habozna ő sem vért ontani. http://hu.wikipedia.org/wiki/Lavrentyij_Pavlovics_Berija Tóta Lavrentyij Berija Árpád
Viktus
2012. augusztus 03. 09:31
"Így csinálták például azok a gaz komenisták is" Így-így még Árpi korszakalkotó reformer elméje Ferenc is így szerzett papírokat.
Parasztvakítás
2012. augusztus 03. 09:30
Leplezd le a gyalázatost Igen Tóta leplezd le!! A SAJÁT oldalatokon,aszt ha már ott elfogytak,olyan 2020 körül nézz szét ezeknél is!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!