Ozora: a vamzermédia akcióban

2012. augusztus 10. 18:28

A Nemzeti Együttműködésből tényleg csak ez hiányzott már: az önérzetes följelentő, aki addig nem elégedett, amíg nem sújt le a törvény.

2012. augusztus 10. 18:28
Nyüzsi
hvg.hu

„Az mno büszkén számol be róla, hogy Hír Televízió Panaszkönyv című műsora buktatta le az Ozora-fesztiválon működő drogtanyát. Az öntudatos állampolgárok ezt is várják a tájékoztatási szervektől: riadóztassák a hatóságokat, ha a szocialista törvényességtől eltérő fennforgást észlelnek.

Márpedig Ozorán – ahogy az mno fogalmaz – »mintha nem lennének érvényesek hazánk törvényei«. Igaz, az elmúlt hónapok híradásai azt sejtetik, hogy a Közgépnél se nagyon, sőt, arrafelé, mintha Tízparancsolat bizonyos rendelkezéseit is figyelmen kívül hagynák, különös tekintettel a hetedikre (református számozás szerint a nyolcadikra), de ott nem jártak a Hír tévé munkatársai. 

A legszebb persze az egészben nem az, hogy a Hír tévé és nyomában a Magyar Nemzet megbotránkozik azon, hogy drogot árulnak, ezt megértjük. Nem is az, hogy hatósági intézkedést sürgetnek, nem is az, hogy úgy írnak a »hippikultúráról«, mint annak idején a pártsajtó a boglári kápolnatárlatokról, nem is az, hogy bejelentőként aktívan közreműködnek az eljárásban, hanem, hogy elégedettségüket fejezik ki a megoldás brutális aránytalansága miatt.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 83 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hajdú Sógor
2012. augusztus 12. 20:32
Nekem meg a tietekről.
Hozzászóló
2012. augusztus 12. 20:32
Nekem a HírTv akciójáról az ÁVH jut eszembe! Ennyi...
tunde04
2012. augusztus 12. 18:49
vamzer médióról beszél a hávégéponthu. igen vicces!! nem ők "göngyölítették" fel schmitt doktori ügyét? ja, nem? akkor nem szóltam! :D
yetee
2012. augusztus 12. 18:43
Az nem csipi a szemeteket,hogy donPintér rögtön leváltotta a razziát elrendelő rendőrkapitányt?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!