Keressék a felelősöket!

2012. augusztus 30. 14:13

A szélsőjobb magyarországi térnyerése súlyos demokráciadeficitről árulkodik. Arról, hogy sem jogbiztonság, sem személyes biztonság nem létezik ma hazánkban.

2012. augusztus 30. 14:13
Mesterházy Attila
Mesterházy Attila
Facebook

„A szélsőséges eszmék, indulatok féktelenségének és a kormányzat cselekvőképtelenségének a következménye, hogy szélsőjobboldali fiatalok egy csoportja rátámadt Hanti Vilmosra, a szombati, Hősök téri Jobbikos erődemonstráció valamint a Csurka-darab okán is szervezett szerdai antifasiszta demonstráció főszervezőjére. Az MSZP azonnali intézkedéseket követel az ügy mielőbbi jogi tisztázása és szankcionálása érdekében.

A szélsőjobb magyarországi térnyerése súlyos demokráciadeficitről árulkodik. Arról, hogy sem jogbiztonság, sem személyes biztonság nem létezik ma hazánkban. Arról, hogy aki a jogbiztonság ellen vét, annak nem kell számolnia a következményekkel.

A kormány cselekvésképtelen és jogi buktatókra hivatkozik, miközben maga is számos jogszabályt nem vesz tekintetbe, ha az érdeke úgy kívánja. Eközben hétről hétre szaporodnak azok az emberelleni és gyűlőletet szító cselekmények, amelyek kisebbségeket üldöznek, félemlítenek, gyaláznak és nyomorítanak meg.

Azonnali intézkedésekre van szükség a mostani erőszakos bűncselekménynek és azok jövőbeni megismétlődésének a megakadályozására.

Jobbulást kívánunk a MEASZ elnökének és bátorítást a gyűlölet és kirekesztés elleni küldetésének beteljesítéséhez.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 107 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
imres
2012. augusztus 31. 06:36
"Keressék a felelősöket!" Attila! Azt hiszem, megtaláltuk. Elsősorban ti vagytok a felelősök.
NeMá
2012. augusztus 31. 04:42
Csak egy észrevétel. A szélső jobb oldal nem most nyert teret, hanem az MSZP+SZDSZ kormányzása alatt. 2007. augusztus 25-én alakultak. Úgy hogy Mesterházy ne hazudozzál már. Gyurcsány böszme beszéde teremtette meg az igényt a szélesebb társadalmi rétegekben, hogy legyen amitől legalább tartson a baloldal.
Peter8811
2012. augusztus 31. 03:06
Hatifasiszta egy megélhetési antifasiszta?
zolka.50
2012. augusztus 30. 22:01
A felelősöket keresed, bolsikám? Nézz a tükörbe, és egyet már meg is találtál! A többit is látni szeretnéd? Menj el a frakciógyűlésetekre!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!