Szocialista konzultációtiltás

2012. augusztus 19. 11:15

Már önmagában is jelzi a nemzeti konzultáció hallatlan nagy sikerét, hogy eszerint egy ellenzéki párt is sokkal fontosabbnak tartja, mint a saját meghirdetett programsorozatát.

2012. augusztus 19. 11:15
Megyeri Dávid
MNO
„Ám van egy másik erkölcsi vetülete is ennek a nagy löttyös indulatnak, amellyel a nemzeti konzultációra támad a kommunista utódpárt és fenekedik a kétharmados többséggel megválasztott magyar nemzeti kormány ellen. Mire föl szabnák meg a kormánynak, méghozzá vaskos fenyegetésekkel megspékelve, mire költheti a rábízott költségvetési pénzeket és kivel állhat szóba, kinek írhat levelet, kinek a véleményét kérheti ki? Hogy jönnek ahhoz, hogy bárkinek bármit is előírjanak? Főként hogy megtiltsák a demokratikus kabinetnek a polgárok informálását és a velük való kapcsolattartást. Az embereket is eltiltanák a kormányfővel való eszmecserétől? Ez utóbbi szinte még diktatórikusabb tempó, mint az, hogy a miniszterelnöknek ultimátumszerű ukázokat fogalmaznak meg. Miért baj az, ha a kabinet kíváncsi a köz véleményére? Mert úgy gondolják, hogy a kommunikáció, a lakossággal való kapcsolattartás az ő kizárólagos vadász- és felségterületük. Szeretnék, ha a konzultációt a velük, s legfeljebb a balos érdekvédelmi és civil szervezetekkel való egyezkedés helyettesítené. Vagyis csupán egy szűk réteggel, a műbaloldali álelittel képzelik a párbeszédet. Ahogy ők mindig csinálják.

Nekik miért lenne szabad, sőt javallott az emberekkel való kvaterkázás? Miért nem a saját maguk által nagy garral beharangozott »Párbeszéd a nemzetért« úgymond beszélgetéssorozattal foglalkoznak? Mert olyan észrevehetetlenül zajlik, hogy csak az állítólag diskurzusra hívott nép nem tud róla semmit. Persze előfordul egy-két sovány, kósza híradás egy kis belterjes csevejről vidéken, ám ha most megközvéleménykutatnák, hányan hallottak róla széles e hazában, egy-két százalékkal verné felülről a nullát azok száma, akiknek halvány fogalmuk lenne a mibenlétéről. Leleplező, hogy a párthonlapon alig találni nyomát a nagy országjárásnak. Mindent elmond, hogy amíg a nemzeti konzultációval huszonhét alkalommal foglalkoztak, addig a saját projektjüket mindössze kilencszer említették a fedőakció meghirdetése, május vége óta. Ha belegondolunk, már önmagában is jelzi a nemzeti konzultáció hallatlan nagy sikerét, hogy eszerint egy ellenzéki párt is sokkal fontosabbnak tartja, mint a saját meghirdetett programsorozatát.”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Feyszáll
2012. augusztus 19. 15:32
"vaskos fenyegetésekkel megspékelve" Már Horn Gyula megmondta, hogy Orbán Viktort le kell vadászni és likvidálni kell. Juszték még bérgyilkost is kerestek.
Sándor
2012. augusztus 19. 14:59
Németországban megjelent elemzés szerint… a szocialista=kommunista kormányok szétbombázták, kirabolták főleg a 2002-2010 közötti időszakban Magyarországot, a magyar népet! A nemzet 2010-ben már egy romhalmaz tetején ücsörög valójában, vagyonából az ország teljesen kiforgatva. Ezt örökölte a magyar nép, a szocialista évtizedek után! Mert amit itt látni, mint működő gyárat, céget, ahhoz a magyarságnak már semmi köze. Csak éppen itt van, de lehetne máshol is, a külföldi tulajdonosok kénye kedve szerint. Ezt káosz és romhalmazt örökölte a mai kormány, kapta ajándékként a magyar nép, a "munkásosztály"..
Sándor
2012. augusztus 19. 14:49
Milyen érdekes, hogy amíg a NEMZETIDEGEN szocialista vörös maffia ki nem rabolta NEMZETÜNKET, ... megélhetési hitelekbe nem kergettett milliókat,... a magyar népet, az ország értékes vagyonát át nem játszották a külföldi multiknak, … addig az élősködő SLEPP-nek nagyon nagy volt az egyetértése, akkor sunyin és némán asszisztáltak!!! most meg verik a nyálukat, és megmondják a tutit... ejnye, ejnye elv és bűntársak
Sándor
2012. augusztus 19. 14:46
6 évtizeden keresztül folyt az ország rombolása, az ország, a nemzet kirablása.. "másfél év után már az országot és a lakosságot ellehetetlenítő, adósságcsapdába sodró bűnösök, és a bűnözőket hatalomban tartó SLEPP,.. kérik számon, hogy hol vannak az eredmények?"
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!